Ατρόμητος: “Τιμή μας η επιλογή του προπονητικού κέντρου από την Εθνική”

Στην απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκουστάβο Πογέτ, να χρησιμοποιήσει η Εθνική ομάδα τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ατρόμητου στάθηκε ο σύλλογος από το Περιστέρι, επισημαίνοντας ότι είναι τιμή για τους “κυανόλευκους” η φιλοξενία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Τι ανέφερε η ΠΑΕ Ατρόμητος:

“Στις σύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις του Ατρόμητου στο Μαζαράκη θα επιστρέψει η Εθνική μας ομάδα σε αυτή τη διακοπή για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα,

από την Παρασκευή 22 Μαρτίου έως και την Κυριακή 24 Μαρτίου, η «γαλανόλευκη» θα φιλοξενηθεί στο Περιστέρι κατόπιν σχετικής σφοδρής επιθυμίας του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκουστάβο Πογέτ, θεωρώντας το προπονητικό κέντρο της ομάδας ως το πλέον κατάλληλο για την προετοιμασία των διεθνών ποδοσφαιριστών.

Η κατάσταση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων στο Μαζαράκη σε συνδυασμό με το γυμναστήριο, αλλά και τα πιο ενδεδειγμένα μέσα αποκατάστασης με την πισίνα, τα σπα και το τζακούζι που διαθέτει το «σπίτι» του Ατρόμητου, προκρίνουν το προπονητικό μας κέντρο ως την καλύτερη λύση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Όπως έχει συμβεί στο παρελθόν, έτσι και τώρα, για τον Ατρόμητο είναι τιμή αυτή η επιλογή και πάντα στηρίζει με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες της Εθνικής μας ομάδας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα