Αρκετά προβλήματα εν όψει της συνέχειας

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να στρέψει την προσοχή του τη Δευτέρα στο μέτωπο των τραυματιών παικτών του Παναθηναϊκού, μετά το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Έλληνας τεχνικός θα ενημερωθεί για την κατάσταση του Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος έκανε επτά ράμματα στο κεφάλι. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να είναι έτοιμος για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, καθώς η
αξονική στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό.

Παράλληλα, το τεχνικό επιτελεί του Παναθηναϊκού θα περιμένει τις εξετάσεις των Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλη και Μολίνς, οι οποίοι επίσης αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού από το ματς του «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Έλληνας τεχνικός κρατάει μόνο τα θετικά από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ένωση και θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί καλύτερη στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Στις τάξεις των «πράσινων» επικρατεί απογοήτευση για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η νίκη στον αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα εμφανίζονται ικανοποιημένοι με τη στάση του κόσμου, σχετικά με τη συμπεριφορά του Μανόλο Χιμένεθ. Οι «πράσινοι» θεωρούν πως οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν υποδειγματική, παρά τις προκλήσεις του Ισπανού τεχνικού της ΑΕΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα