Σαν να έχασε...

Όταν φτάνεις στην πηγή (νίκη) και δεν πίνεις νερό (τρεις βαθμοί) - και ιδιαίτερα σε ένα ντέρμπι - τότε είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει απογοήτευση. Ο Παναθηναϊκός κρατούσε στην ...αγκαλιά του τη νίκη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έχασε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων δύο σημαντικούς βαθμούς και αυτή η ισοπαλία μοιάζει για τους Πράσινους σαν ...ήττα.

Υπάρχει πικρία στο Τριφύλλι για το αποτέλεσμα και κυρίως για το χρονικό
διάστημα που διαμορφώθηκε, ωστόσο η ισοπαλία κόντρα στους Κιτρινόμαυρους ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα και των δύο ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε πρώτος γκολ και απέκτησε αρκετά γρήγορα το προβάδισμα και στο κομμάτι της ψυχολογίας, ωστόσο τούτη τη φορά οι Πράσινοι έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό. Έλειπε το πάθος και η ενέργεια από το παιχνίδι του Τριφυλλιού, ενώ έγιναν πολλά, σημαντικά και αβίαστα λάθη. Ιδιαίτερα από τους χαφ του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα οι Πράσινοι έδωσαν πολύ χώρο στον αντίπαλο τους μετά το γκολ του Μολέντο, έχασαν την κατοχή της μπάλας και το μοναδικό θετικό στοιχείο ήταν η σωστή και έξυπνη διαχείριση του αγώνα απέναντι σε έναν αντίπαλο με περισσότερα τρεξίματα.

Με εξαίρεση τον ανίκητο Μολέντο ( στο διάστημα που αγωνίστηκε ο Βραζιλιάνος), τον ορεξάτο Βιγιαφάνιες και τον σταθερό Βλαχοδήμο, οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Τόσο ο Χουλτ, όσο και ο Κουλιμπαλί περιορίστηκαν στα αμυντικά τους καθήκοντα ( ο Σουηδός έχει ευθύνη στη φάση του γκολ της ΑΕΚ) και δεν βοήθησαν την ομάδα τους στο επιθετικό κομμάτι. Ο Κολοβέτσιος ήταν θετικός, ο Κουτρουμπής επηρεασμένος από την αγωνιστική του αποχή, ενώ οι Σιλά και Κουρμπέλης έκαναν αρκετά λάθη και δεν είχαν την απαραίτητη ηρεμία στη μεσαία γραμμή. Ο Λουντ ήταν "μπλοκαρισμένος", ο Χίλιεμαρκ δεν φάνηκε στο παιχνίδι, ενώ η άμυνα της ΑΕΚ δεν αισθάνθηκε ιδιαίτερη απειλή από τον Μολίνς. Ο Άλτμαν μπήκε στο παιχνίδι για να δώσει "ώθηση" στην επίθεση της ομάδας του, ωστόσο δεν κατάφερε να βοηθήσει, ενώ ο Ρέις δεν μπορεί να κριθεί εξαιτίας της ολιγόλεπτης συμμετοχής του.
Keywords
Τυχαία Θέματα