Αρκέστηκε στην ισοπαλία η διπρόσωπη Μαρσέιγ

Ναυάγιο και σωσίβιο θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για τη Μαρσέιγ, της αναμέτρησης κόντρα στη Ρεν για την 3η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν συνέχεια στη συνήθεια τους να σκοράρουν στα τελευταία 16 μαζί με το αποψινό εκτός έδρας ματς και πήραν προβάδισμα με το πέναλτι του Μπουριζό στο 37ο λεπτό.

Η Μαρσέιγ δεν είχε απάντηση στην εξαιρετική κάλυψη των χώρων από τους παίκτες του Σαμπρί Λαμουσί κι όλα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, όταν ο Πελέ έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του σε σέντρα του
Μπενσεμπενί και ο Ισμαΐλα Σαρ που καραδοκούσε πέτυχε το δεύτερο τέρμα του στη σεζόν.

Από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η Μαρσέιγ προσπάθησε να πιέσει και βρήκε το γρήγορο γκολ που επεδίωκε με τον Οκάμπος σε στατική φάση. Μετά από κεφαλιά του Λουίς Γκουστάβο στο δοκάρι ο Αργεντινός έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, «ανάβοντας το φυτίλι» στις κερκίδες. Η είσοδος του Κώστα Μήτρογλου στη θέση του Ζερμέν, βοήθησε επιθετικά τη Μαρσέιγ καθώς «γέμισε» την περιοχή των φιλοξενούμενων. Στο 57ο λεπτό η Μαρσέιγ είχε δεύτερο δοκάρι με το Ραμί πριν φτάσει στην ισοφάριση στο 72ο λεπτό. Ο Αμαβί έκανε σέντρα, ο Μήτρογλου βρήκε ελάχιστα τη μπάλα με το κεφάλι κι εκείνη χτυπώντας στον Μπενσεμπενί κατέληξε στα δίχτυα του Κούμπεκ.

Έστω και με αυτογκόλ η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά βρήκε οξυγόνο, όχι όμως και το νικητήριο τέρμα μέχρι τη συμπλήρωση του 90λεπτου.
Keywords
Τυχαία Θέματα