"Τρίποντο" με τους ...νέους για τη Τζένοα (video)

Νικηφόρα άρχισε τις υποχρεώσεις της η Τζένοα στη Serie Α, επικρατώντας 2-1 της Έμπολι στο "Λουίτζι Φεράρις". Οι νεοαποκτηθέντες Κριστόφ Πιάτεκ και Κριστιάν Κουαμέ σκόραραν στο ντεμπούτο τους τα δύο τέρματα των "Γκριφόνε" στο 6' και στο 18', ενώ ο Σάμουελ Μραζ πέτυχε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων το μοναδικό γκολ των φιλοξενούμενων. Δύο δοκάρια είχε η Έμπολι με τον Ζάγιτς στο 12' και το 51'.

Στο πρώτο παιχνίδι στη Γένοβα μετά την πρόσφατη τραγωδία στη γέφυρα Μοράντι, το κλίμα ήταν φορτισμένο. Ενός λεπτού
σιγή τηρήθηκε πριν από την έναρξη του ματς, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ οι οπαδοί της Τζένοα δεν τραγουδούσαν μέχρι το 43ο λεπτό. Ο δικός τους φόρος τιμής για τα 43 θύματα...

"Τρίποντο" στο πρώτο παιχνίδι για τη Τζένοα στη Serie A (είχε αναβληθεί η πρεμιέρα), καλή εμφάνιση από τη μαχητική Έμπολι.

Τζένοα - Έμπολι 2-1 (6' Πιάτεκ, 18' Κουαμέ - 94' Μραζ)

ΤΖΕΝΟΑ: Μαρκέτι, Σπόλι, Κρισίτο, Ρομούλο, Πιάτεκ, Μπιράσκι, Πάντεφ (54' Ματσιτέλι), Λάζοβιτς(72'Γκιουντέρ), Ζουκάνοβιτς, Χίλιεμαρκ (81' Μπέσα)

ΕΜΠΟΛΙ: Τερατσάνο, Ντι Λορέντσο, Σιλβέστρ, Ράσμουσεν, Αντονέλι, Άκουα (72' Μπενασέρ), Καπέτσι, Κρούνιτς, Ζάγιτς (85' Τραορέ), Καπούτο, Λα Γκουμίνα (77' Μραζ).
Keywords
Τυχαία Θέματα