Ανρί για Εμπαπέ: «Μην χάνεις το μικρό παιδί μέσα σου!»

Ανρί για Εμπαπέ: «Μην χάνεις το μικρό παιδί μέσα σου!»mkatsafaΤετ, 10/28/2020 - 17:39

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν πήρε συμβουλές για τον τρόπο αντιμετώπισης της πίεσης, από τον θρύλο της Γαλλίας Τιερί Ανρί, ο οποίος τον παρότρυνε να μην «χάσει το μικρό

παιδί μέσα του».

Ο Εμπαπέ έχει γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια επαγγελματικής καριέρας. Ο Γάλλος επιθετικός, βοήθησε τη Μονακό να κερδίσει τον τίτλο της Λιγκ 1 την περίοδο 2016-17 και έπαιξε επίσης βασικό ρόλο στην πορεία της στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, προτού καταλήξει σε μια αρχική συμφωνία δανεισμού του στους Παριζιάνους. 

«Μην χάνεις ποτέ το μικρό παιδί μέσα σου. Μερικές φορές το έκανα, δεν θα πω ψέματα», δήλωσε ο προπονητής των Μόντρεαλ Ίμπακτ για τον Εμπαπέ σε μια διαφημιστική εκδήλωση της EA SPORTS FIFA 21.
«Μερικές φορές με την πίεση, μετά από 10, 11, 12 χρόνια ξεχνάς το ευχάριστο κομμάτι του παιχνιδιού. Βεβαιώσου ότι ακούς αυτό το παιδί γιατί ξέρει τι σε οδήγησε ψηλά».  

Από την πλευρά του ο Εμπαπέ είπε: «Μερικές φορές πηγαίνω στο ένας εναντίον ενός και το προσεγγίζω πολύ εύκολο, με πολύ σιγουριά για τον εαυτό μου, με πάρα πολύ εμπιστοσύνη. Δεν είμαι επικεντρωμένος σε αυτό που θέλω να κάνω, είμαι πολύ σίγουρος καθώς σκέφτομαι: «μπορώ να σκοράρω εύκολα», αλλά αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος.

Ξέρω τι πρέπει να κάνω, σήμερα βλέπω τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, όπως ο Μέσι και ο Ρονάλντο και είμαι πολύ χαρούμενος με το ξεκίνημα της καριέρας μου, αλλά έχω περισσότερα βήματα για να φτάσω στο επίπεδό τους και ξέρω τι πρέπει να κάνω για να φτάσω εκεί, πρέπει να βελτιώνομαι κάθε μέρα».
 

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain ΓΑΛΛΙΑ Ένας ποδοσφαιριστής που έχει απολαύσει μια γρήγορη άνοδο στην καριέρα του, είναι αναμφίβολα ο Κιλιάν Εμπαπέ.   Article publish on Τετ, 10/28/2020 - 17:39 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα