Ανώτερη η Παρί, "τρέχει" η Λίβερπουλ

Το ματς ξεκίνησε με τον ρυθμό, σε ανοιχτό γήπεδο που βόλευε και ήθελε η Παρί. Οι τρεις διάσημοι επιθετικοί της συγκέντρωσαν την προσοχή των αμυντικών της Λίβερπουλ και η «ζημιά» ήρθε από αλλού.
Στο 14’ ο Ισπανός αμυντικός Μπερνάρντ μπήκε στην μεγάλη περιοχή και φέρνοντας τη μπάλα στο δεξί του πόδι σούταρε στην κλειστή γωνιά του Άλισον.

Σταδιακά ο Κλοπ ανέβασε τα μαρκαρίσματα ζητώντας από τους παίκτες να αλλάζουν περισσότερες μπαλιές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει την πρωτοβουλία η ομάδα του. Όμως αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να νικήσεις την Παρί!
Στο
37ο λεπτό ο Εμπαπέ έβγαλε τον Καβάνι απέναντι στον Άλισον. Ο γκολκίπερ της Λίβερπουλ απέκρουσε κι ο Νεϊμάρ ακολουθώντας τη φάση έκανε το 2-0.

Με αυτό το γκολ ο Νεϊμάρ έφτασε τα 31, συνολικά, στη διοργάνωση και είναι πλέον ο πρώτος Βραζιλιάνος σκόρερ στη διοργάνωση!

Η Λίβερπουλ πίεσε, όπως το πιστεύει κατά μοναδικό τρόπο, κυνήγησε το ματς και δικαιώθηκε στο 44' όταν μείωσε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Μανέ από τον Ντι Μαρία και μετέτρεψε σε γκολ ο Μίλνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κόκκινοι» πίεσαν ακόμα περισσότερο τους πρωταθλητές Γαλλίας. Όμως δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους.
Στο 69’ ο Βραζιλιάνος αμυντικός Μαρκίνιος ανάγκασε τον συμπατριώτη του Άλισον σε μια δύσκολη επέμβαση. Ο ρυθμός συνεχίστηκε περίπου ξέφρενος όπου όμως έλειπε η πεμπτουσία.

Το 2-1 έμεινε ως το τέλος με την Παρί να φτάνει πιο κοντά σε ένα ακόμη γκολ «παίζοντας» όμως και με το χρόνο..
Keywords
Τυχαία Θέματα