Μπέτις – Ολυμπιακός: Τι έδειξε ο Μαρτίνς για την επίθεση

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το βράδυ την προετοιμασία του για το κομβικό παιχνίδι με την Μπέτις. Στην προπόνηση που έγινε στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ο Μαρτίνς έδειξε και τις σκέψεις του για την ενδεκάδα.

Το μεγαλύτερο θέμα έχει να κάνει με την επίθεση. Ο Αχμέντ Χασάν είναι στα… πιτς, ενώ ο Μάνος δεν είναι δηλωμένος στην ΟΥΕΦΑ. Ο Λάζαρος είναι τραυματίας και ο Γκερέρο, μόλις γύρισε στην δράση.

Έτσι

ο τεχνικός του Ολυμπιακού έδειξε να πηγαίνει σε μια ακόμα λύση ανάγκης. Και αυτή έχει να κάνει με τον Κώστα Φορτούνη. Ο διεθνής άσος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρει τον συγκεκριμένο ρόλο.

Ο Γκερέρο δεν είναι απόλυτα έτοιμος και αναμένεται να μείνει στον πάγκο για να αποτελέσει μια επιλογή στο δεύτερο ημίχρονο, αν αυτό χρειαστεί.

Ο Κώστας Φορτούνης λοιπόν θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του, σε θέση «φουνταριστού», τουλάχιστον με αυτά που έδειξε ο Μαρτίνς.

Παράλληλα ο Νάτχο θα είναι αυτός που θα έχει τον ρόλο του οργανωτή, ενώ οι Ποντένσε, Ναουέλ αναμένεται να είναι στις πτέρυγες.

Στα χαφ ο Γκιλιέρμε έχει σίγουρη θέση με την άλλη να έχει το προβάδισμα ο Καμαρά ενώ στο… κόλπο είναι και ο Μπουχαλάκης.

Στην άμυνα αναμένεται να γίνουν κάποιες αλλαγές από τον Μαρτίνς. Ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να βρεθεί στο αριστερό άκρο, αντί του Κούτρη. Επίσης ο Ομάρ θα βρεθεί στο δεξί άκρο, με τον Τοροσίδη να μένει στον πάγκο.

Ο Ολυμπιακός θα έχει για δίδυμο στα στόπερ τους Σισέ, Βούκοβοτις, ενώ κάτω από τα γκολπόστ πιθανότατα να είναι ο Σα, χωρίς κανείς να αποκλείει τον Γιαννιώτη.

Ο Μαρτίνς θα οριστικοποιήσει την Πέμπτη το πρωί την ενδεκάδα που παρατάξει Ο Ολυμοιακός είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για να πάρει αποτέλεσμα που θα τον βοηθήσει για το στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Γιάγια Τουρέ: Η απουσία και η πίεση του Σέλουκ

Μπέτις – Ολυμπιακός: Ο Λο Σέλσο και ο Ντι Μαρία!

The post Μπέτις – Ολυμπιακός: Τι έδειξε ο Μαρτίνς για την επίθεση appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα