Άνετη νίκη για Νάπολι, παράταση στην αγωνία για την πρόκριση

Η Νάπολι απλοποίησε τα πράγματα απεναντι στον Ερυθρό Αστέρα (3-1), όμως η άνετη νίκη της ομάδας του Αντσελότι δεν συνδυάστηκε με μαθηματική πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να συνέβαινε αυτό από την 5η αγωνιστική, έπρεπε να μην κερδίσει η Παρί την Λίβερπουλ στο Παρίσι.

Παράταση στην αγωνία λοιπόν για τους Ναπολιτάνους, που έφτασαν τους εννέα βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική θα ταξιδέψουν στο Λίβερπουλ για μια αναμέτρηση-φωτιά με την ομώνυμη ομάδα.
Εκεί θα έχουν (στα χαρτιά, τουλάχιστον) τον πρώτο λόγο, αφού θα παίξουν για τρία αποτελέσματα:
νίκη, ισοπαλία, αλλά και ήττα με ένα διαφορά ενός γκολ αρκεί να μην είναι το 1-0 λόγω των αναλογιών στις διαφορές τερμάτων των δύο ομάδων!.

Όσον αφορά στην επικράτηση απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, η Νάπολι μπήκε αποφασισμένη να μην αφήσει το παραμικρό περιθώριο στην σερβική ομάδα να εγύρει απαιτήσεις και τα κατάφερε, πετυχαίνοντας δύο γκολ στα πρώτα 33 λεπτά. Στο 11' με τον Χάμσικ και 22 λεπτά αργότερα με τον Μέρτενς, ο οποίος ήταν ο σκόρερ και του τρίτου γκολ των γηπεδούχων (52'). Το γκολ της τιμής για τον Ερυθρό Αστέρα πέτυχε ένας πρώην "ερυθρόλευκος", ο Μοχάμεντ Μπεν, στο 57'.

Σκόρερ: Χάμσικ 11', Μέρτενς 33', 52'- Μπεν 57'.
ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Μαξίμοβιτς, Αλμπιόλ (46' Χισάι), Κουλιμπαλί, Ρουί, Καγιεχόν, Άλαν, Χάμσικ, Ρουίθ, Ινσίνιε (77' Ζιελίνσκι), Μέρτενς.
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπόριαν, Σρνιτς (64' Γιόβαντσιτς), Μπάμπιτς, Ντέγκενεκ, Ρόντιτς, Γκόμπελιτς, Κρίστιτσιτς, Μπεν, Μάριν, Σίμιτς (77' Εμπεσίλιο), Στολίκοβιτς (46' Γιόβελτσιτς).
Keywords
Τυχαία Θέματα