Αναζητείται αντίπαλος για φιλικό

Μπορεί μέχρι και τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας ο ΠΑΟΚ να έχει σημαντικές απουσίες από τις προπονήσεις, καθώς θα λείπουν οι τέσσερις διεθνείς του (Μαργαρίτης, Κατσίβελης, Κόνιαρης και Κλάσεν), όμως, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου επιθυμεί αυτοί που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη να διατηρήσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό. Έτσι, αποφάσισε να δώσει η ομάδα του φιλικό την ερχόμενη Κυριακή (26/11), εκμεταλλευόμενη με αυτό τον τρόπο τη διακοπή του πρωταθλήματος.


Αναζητείται αντίπαλος για τον «Δικέφαλο», λοιπόν, για παιχνίδι που θα γίνει στο PAOK Sports Arena. Ένα παιχνίδι, το οποίο θα είναι πρώτης τάξης ευκαιρία για να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με τη νέα του ομάδα ο Αμερικανός γκαρντ, Φιλ Γκος. Επίσης, για να μπει για μεγάλο διάστημα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος έχει επιστρέψει στην ομάδα μετά την αποθεραπεία του, όμως, δεν έχει πάρει τον απαραίτητο χρόνο ακόμη στις επίσημες αναμετρήσεις.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, βρίσκεται στη Γενεύη για τη Γενική Συνέλευση του Basketball Champions League. Εκεί παρίσταται και ως εκπρόσωπος του ΕΣΑΚΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα