ΑΕΚ: Ευκαιρία κορυφής κόντρα στον Άγιαξ

Η Ένωση προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα 2-0 από τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα, ενώ στην πρεμιέρα της στον όμιλο είχε σημειώσει τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη 3-2 επί της Μπράιτον. Από την άλλη πλευρά, η ολλανδική ομάδα δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο «Αίαντας» είχε αναδειχτεί ισόπαλος 3-3 με τη Μαρσέιγ στο ματς της πρεμιέρας, ενώ η κακή πορεία του στο ολλανδικό πρωτάθλημα ανάγκασε τη διοίκηση να επαναφέρει στον πάγκο των Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Στάνκοβιτς στην εστία και

τους Μήτογλου και Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας. Οι Ρότα και Χατζισαφί θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Γιόνσον και Πινέδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι δυο ακραίοι μέσοι θα είναι οι Άμραμπατ και Γκατσίνοβιτς, ενώ ο Αραούχο θα ξεκινήσει πίσω από τον Πόνσε, ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, ο Μόρις Στέιν θα παρατάξει τον Άγιαξ με τους: Γκόρτερ, Γκάει, Άβιλα, Σούταλο, Χάτο, Μπέργκις, Ταχίροβιτς, Τάιλορ, Μπόργκες, Μπερντβάιν, Μπράμπεϊ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σλοβένος, Ματέι Γιουγκ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ματέι Ζούνιτς και Μανουέλ Βιντάλι. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Σλοβένος, Νταβίντ Σμάιτς, ενώ στο VAR θα βρεθεί ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι, με βοηθό τον συμπατριώτη του Φάμπιο Μαρέσκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Ευκαιρία, Άγιαξ,aek, efkairia, agiax