Παναθηναϊκός: Η πρόκριση περνάει από τη Χάιφα

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, ενώ στην πρεμιέρα τους στη φάση των ομίλων είχαν επικρατήσει 2-0 της Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη πλευρά, οι Ισραηλινοί είχαν ηττηθεί 3-0 από τη Ρεν, στη δική τους πρεμιέρα στον όμιλο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, ενώ τα προβλήματα δε λείπουν.

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το 4-3-3 και σε αυτή την αναμέτρηση.

Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στην εστία των «πράσινων», με τους Γεντβάι και Σένκεφλεντ στο κέντρο της άμυνας. Οι Κώτσιρας και Μλαντένοβιτς θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Ρούμπεν, Βιλένα και Μπερνάρ στην τριάδα της μεσαίας γραμμής. Στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσουν οι Παλάσιος, Μαντσίνι και Ιωαννίδης.

Από την άλλη πλευρά, η Μακάμπι Χάιφα αναμένεται να παραταχθεί με τον Νίτζαν στην εστία και τους Γκόλντεμπεργκ και Σεκ στο κέντρο της άμυνας. Οι Κόρνουντ και Σούντγκρεν θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Μοχάμεντ και Τζαμπέρ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Νταβίντ, Τσέρι και Κχαλαϊλί θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Πιερό στην κορυφή της επίθεσης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πορτογάλος, Αντόνιο Νόμπρε, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Πέδρο Μαρτίνς και Πάουλ Μπρας. Ο Μπρούνο Μιγκέλ Βιέιρα θα είναι ο τέταρτος διαιτητής, ενώ στο VAR θα βρεθεί ο Λουίς Γκοντίνιο, με βοηθό τον Ούγκο Μιγκέλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Χάιφα,panathinaikos, chaifa