To Assassin's Creed Odyssey ξεδιπλώνει την Αρχαία Ελλάδα με νέο mode

Αφήστε το σπαθί και ανοίξτε τα μάτια.

To Discovery Tour mode του Assassin's Creed Odyssey, που κυκλοφορεί δωρεάν την επόμενη εβδομάδα, επιτρέπει στους παίκτες να αφήσουν στην άκρη τη μάχη για λίγο και να επικεντρωθούν στην ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας.

Το εκπαιδευτικό αυτό mode, προσφέρει ξεναγήσεις σε πέντε σημεία: φιλοσοφία, δημοφιλείς πόλεις, καθημερινότητα, πόλεμο και τους μύθους. Ωστόσο, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας και να εξερευνήσετε τις 29 περιοχές,

για να μορφωθείτε.

Χαρακτήρες από την κύρια ιστορία του παιχνιδιού κάνουν την εμφάνισή τους, συμπεριλαμβανομένης της Ασπασίας, του Βαρνάβα και του Ηρόδοτου. Κάθε ξενάγηση απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, καθώς το Odyssey, κάνει quiz στους παίκτες σε ό,τι έμαθαν, μέσω των διαλόγων.

Η λογική του Discovery Mode εμφανίστηκε πρώτα στο Assassin's Creed Origins, ως εκπαιδευτικό εργαλείο εξερεύνησης του κόσμου του Bayek. Η ομάδα της Ubisoft εργάστηκε κοντά με ειδικούς και ερευνητές, για να κάνει τον κόσμο όσο πιο ακριβή γίνεται. Μετά την κυκλοφορία του DLC, οι δάσκαλοι το χρησιμοποιούσαν στις αίθουσες διδασκαλίας, για να διδάξουν τους μαθητές τα μυστικά της Αρχαία Αιγύπτου.

Αν και το mode είναι δωρεάν σε όσους κατέχουν το Assassin's Creed Odyssey, είναι επίσης διαθέσιμο ξεχωριστά στο Uplay και θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου. Πριν κλείσουμε, μην ξεχνάτε ότι το Assassin's Creed: Rebel Collection θα έρθει σύντομα στο Nintendo Switch και περιλαμβάνει τα Black Flag και Rogue.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece AC Odyssey: Στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς το Fate of Atlantis Episode 1 Assassin's Creed Odyssey: Έρχεται το τρίτο επεισόδιο του The Fate of Atlantis Assassin's Creed Odyssey: Νέο Community Tool θα εμφανιστεί στην Ε3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα