SDCC 2018: Ο Geoff Johns αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο του project

Ο Johns ιδρύει νέα θυγατρική εκδοτική εταιρεία της DC, με όνομα "The Killing Zone".

Ο Geoff Johns έχει αφήσει το σημάδι του στον κόσμο της DC Comics και συνεχίζει ακάθεκτος, να την ανεβάζει σε νέα ύψη.

Στο Spotilight

panel του στο San Diego Comic-Con, ο Johns μίλησε εν ολίγοις για την νέα εκδοτική του, με ονομασία "The Killing Zone", που θα του δώσει επιπλέον χώρο για να κάνει ντεμπούτο νέα έργα που περιβάλλουν τόσο νέες όσο και σκοτεινές ιδιότητες της DC Comics.

"Στο επόμενο εγχείρημα μου, ήθελα να επαναλάβω την πρόκληση στον εαυτό μου", εξηγεί ο Johns κατά τη διάρκεια του panel. "Έχω μια σειρά από δέσμες διαφορετικών βιβλίων, όπου βασικά αποτελούν βασικά αποτελούν μια μεγάλη ταπετσαρία, αν και είναι όλοι διαφορετικοί τίτλοι. Είναι ιστορίες που λαμβάνουν χώρα από τη δεκαετία του 1940 έως τη δεκαετία του 2040. Θα υπάρχουν χαρακτήρες εκεί - μερικοί χαρακτήρες που δεν έχουν βρεθεί στην πρώτη γραμμή του DC για δεκαετίες, και στη συνέχεια και πολλοί νέοι χαρακτήρες."

Σύμφωνα με τον Johns, οι επόμενες εκδόσεις θα ξεκινήσουν τον Μάιο του 2019 και θα περιέχουν τους χαρακτήρες του, για να πουν μια πολιτική ιστορία.

Προς το παρόν, δεν είναι σαφές τι βιβλία ακριβώς θα κυκλοφορήσουν από την εκδοτική "The Killing Zone" και ποιοι χαρακτήρες θα χρησιμοποιηθούν κάτω από αυτήν την ομπρέλα. Αλλά με την ημερομηνία έναρξης εκδόσεων, λιγότερο από ένα χρόνο μακριά, μάλλον δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πάρα πολύ καιρό οι fans για να ανακαλύψουν.

Το "The Killing Zone" είναι ένα από τα project του Geoff Johns που θα παράγει για την DC Entertainment. Θα υπογράψει επίσης και μια νέα σειρά "Shazam!" και μια μίνι σειρά "Three Jokers", όπως επίσης και ότι αναπτύσσει ένα show "Stargirl".

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceSDCC 2018: Ματιές στο παρελθόν του Joker θα δούμε στο επόμενο τεύχος "Justice League"SDCC 2018: H DC επιτέλους ονομάζει τον κινηματογραφικό της κόσμοSDCC 2018: Κολυμπάμε στα βαθιά με το πρώτο trailer του Aquaman

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα