SDCC 2018: Ξαναλανσάρεται το "Marvel Knights" με επικεφαλής τον συγγραφέα του "Venom"

Επιστροφή στην αρχή...

Η Marvel γιορτάζει την 20η επέτειο των εκδόσεων της "Marvel Knights" αποκαλύπτοντας στο San Diego Comic-Con ότι ο συγγραφέας του "Venom" Donny Cates θα είναι επικεφαλής μιας επανακυκλοφορίας που θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο.

Το αρχικό εξώφυλλο των "Marvel Knights" απ' τον Joe Quesada. (Marvel Comics)

Τα νέα έρχονται μέσω της Marvel's Retailer Appreciation Luncheon, καθώς ο αρχισυντάκτης C.B. Cebulski και ο αντιπρόεδρος David

Gabriel καλωσόρισαν τον Cates στην σκηνή. Ο Cates θα διατελέσει ως ο "showrunner" για την νέα σειρά, σε ένα ρόλο που είναι παρόμοιος με εκείνον του Gerard Way στις εκδόσεις Young Animal της DC. Ο Cates θα επιβλέπει νέους τίτλους για διαφορετικές δημιουργικές ομάδες, με τους Matthew Rosenberg, Tini Howard και Vita Ayala να έχουν επιβεβαιώσει την ανάμιξη τους.

Η επανακυκλοφορία θα ξεκινήσει αρχικά με ένα τεύχος με τίτλο MK20 #1, απ' τον Cates και τον καλλιτέχνη Mike Deodato. Δεν έχουν ανακοινωθεί άλλοι τίτλοι προς το παρόν λλά φαίνεται ότι η νέα σειρά "Marvel Knights" θα έχει μια παρόμοια προσέγγιση "δρόμου" και θα επικεντρωθεί σε χαρακτήρες όπως Daredevil, Blade, Punisher και Black Panther.

Ο "Miracleman" των Gaiman & Buckingham. (Marvel Comics)

Τα άλλα μεγάλα νέα απ' το πάνελ είναι ότι ξαναξεκίνησαν οι εργασίες στην σειρά "Miracleman" των Neil Gaiman και Mark Buckingham. Η Marvel προηγουμένως επανακυκλοφόρησε την υπάρχουσα δουλειά των Gaiman και Buckingham, με νέα τεύχη απ' την ατελή σειρά. Το "Miracleman" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019, οπότε οι fan ίσως δεν χρειαστεί να περιμένουν πολύ περισσότερο.

Τέλος, ο Cates σχολίασε το επερχόμενο "Venom Annual #1", ένα offshoot στης μηνιαίας σειράς παρόμοιο με το πρόσφατο "Thanos Annual #1". Το τεύχος αυτό θα περιλαμβάνει νέα δουλειά απ' τον Cates και μια πληθώρα δημιουργών Jeff Loveness, David Michelinie, Tigh Walker και Ron Lim. Ο Cates επίσης αποκάλυψε ότι ο Iban Coello θα έχει guest ρόλο σε δύο τεύχη της μηνιαίας σειράς Venom #7 και #8, δίνοντας την ευκαιρία στον τακτικό καλλιτέχνη Ryan Stegman να δουλέψει πάνω στο επόμενο υλικό.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.


H Μαρία είναι αρθρογράφος στο Entertainment του IGN και περιμένει τα νέα του Comic-Con για όλες τις αγαπημένες της σειρές. Όταν δεν βρίσκει κάτι γαργαλιστικά ενδιαφέρον, κυκλοφορεί στο Twitter.

IGN GreeceSDCC 2018: Μάγοι, τέρατα και υπερήρωες κατέκλυσαν το πάνελ της Warner Bros.
Keywords
Τυχαία Θέματα