SDCC 2018: Ματιές στο παρελθόν του Joker θα δούμε στο επόμενο τεύχος "Justice League"

Γιατί οι εμπειρίες της ζωής μας κάνουν ό,τι είμαστε.

Για πολλές δεκαετίες τώρα συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από την προέλευση του Joker. Και μπορεί να μην δούμε μια ολοκληρωμένη δουλειά γύρω απ' την ιστορία που μας έδωσε τον πιο διάσημο αντίπαλο του Batman, έχουμε όμως την ευκαιρία να πάρουμε μια ματιά απ΄ την παιδική του ηλικία.

Κατά την διάρκεια του πάνελ για το κόμικ "Justice League" της DC αποκαλύφθηκε μια σελίδα του καλλιτέχνη Jorge Jimenez απ'

το επερχόμενο τεύχος. Στην σελίδα αυτή βλέπουμε τέσσερις στιγμές απ' το παρελθόν του Joker. Σε ένα πάνελ τον βλέπουμε ως αρχηγό της ομάδας Red Hood, στο δεύτερο ως αποτυχημένο κωμικό και στα δυο τελευταία δείχνει στιγμιότυπα απ' την παιδική του ηλικία, όπου έψηνε πουλιά στο φούρνο.

Δείτε την σελίδα παρακάτω:

Στιγμές απ' το παρελθόν του Joker. Μέσω Twitter


"Σε αυτό το επερχόμενο τεύχος θα επικεντρωθούμε στον Joker", είπε ο Snyder. "Λατρεύω τον Batman σε χιουμοριστικό τόνο. Τον έχω κάνει σοβαρό για τόσο πολύ καιρό".

Πρόσφατα επίσης κυκλοφόρησε και το εξώφυλλο απ' το επερχόμενο κόμικ "The Three Jokers", το οποίο επίσης είδαμε στο φετινό Comic-Con.

Φαίνεται ότι η DC έχει σκοπό να μας δώσει αρκετό υλικό με τον αγαπημένο αντίπαλο του Batman. Εμείς φυσικά είμαστε πολύ πρόθυμοι να το απολαύσουμε!

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.


H Μαρία είναι αρθρογράφος στο Entertainment του IGN και περιμένει τα νέα του Comic-Con για όλες τις αγαπημένες της σειρές. Όταν δεν βρίσκει κάτι γαργαλιστικά ενδιαφέρον, κυκλοφορεί στο Twitter.

IGN GreeceSDCC 2018: Ευχαριστημένος ο Whedon από την εξέλιξη του Thanos στο "Infiity War"SDCC 2018: Οι "The Nevers" του Joss Whedon προκαλούν με τη μοναδικότητα τουςSDCC 2018: Σε νέα ύψη πετά το Supergirl στον τέταρτο κύκλο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα