Rally Dakar: Ο Λεμπ εγκατέλειψε

Μόλις είχε βρει ρυθμό ο πολυπρωταθλητής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος WRC και μάλιστα είχε κερδίσει και μία Ειδική Διαδρομή στο Rally Dakar και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά από ατύχημα που είχε στη μέση της πέμπτης ημέρας του αγώνα.

Η ημέρα ξεκίνησε άσχημα για τον Αλσατό από τα πρώτα χιλιόμετρα της διαδρομής όταν κόλλησε στην άμμο και συνέχισε με τη βοήθεια ενός φορτηγού, μετά από δύο ώρες και σαράντα πέντε λεπτά.

«Η άμμος ήταν εξαιρετικά μαλακή, δεν μπορούσαμε να κινηθούμε» δήλωσε ο οδηγός της Peugeot
και πρόσθεσε: «Βγήκαμε και αμέσως μας μπλόκαρε ένα αυτοκίνητο μπροστά σε μια κορυφογραμμή των αμμόλοφων. Είχα αναπτύξει ταχύτητα και γύρισα προς τα δεξιά για να μην χτυπήσω πάνω του. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσω σε μια τρύπα δύο ή τριών μέτρων βαθιά, που δεν είχα δει. Μείναμε εκεί και περιμέναμε ένα φορτηγό για να βγούμε.»

Μόλις βγήκαν ξανά στη διαδρομή ο Ντανιέλ Ελενά αισθάνθηκε έντονους πόνους στη μέση. « Οδηγούσα με 30 χιλιόμετρα και ο Ντανιέλ γκρίνιαζε στο αυτοκίνητο», δήλωσε ο Loeb. «Πονάει, θα δούμε τι έχει και θα αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε. Βλέπω πως υποφέρει» κατέληξε ο Λεμπ

Ο Ντάνιελ Έλενα είπε : «Νομίζω πως έχω ρήξη κόκκυγα. Όσο ήμουν όρθιος δεν πονούσα μόλις έκατσα στο κάθισμα είχα έντονους πόνους. Νομίζω θα σταματήσω. Μένει μόνο να με εξετάσει ο γιατρός της ομάδας και να αποφασίσουμε μαζί με τον Μπρούνο Φαμίν, διευθυντή της Peugeot Sport.
Keywords
Τυχαία Θέματα