Ο Φιλιππίδης ξεκινά στον κλειστό από την Ορλεάνη

Συνεπής στο ραντεβού του με τον κλειστό στίβο ο Κώστας Φιλιππίδης, ξεκινά την εφετινή σεζόν το Σάββατο (13/1) από το μίτινγκ επί κοντώ της Ορλεάνης, εκεί όπου πέρυσι ξεπέρασε τα 5.73μ και κατέλαβε την πρώτη θέση.

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμών της περσινής σεζόν και ήδη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον κλειστό, με το μυαλό του να βρίσκεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ, τον προσεχή Μάρτιο. Άλλωστε πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους άλτες του πλανήτη και τους σταθερότερους την τελευταία οκταετία και φυσικό είναι να
στοχεύει σε μια καλή εμφάνιση.

Ο Έλληνας άλτης κατέκτησε τον περασμένο χειμώνα το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, ωστόσο στάθηκε άτυχος στον ανοιχτό στίβο, αφού τραυματίστηκε και έχασε μεταξύ άλλων το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Ο Φιλιππίδης είναι το μεγαλύτερο όνομα στο μίτινγκ της Ορλεάνης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τους Κέβιν Μενάλντο (Γαλλία), Αρτ Άρνουντ (Βέλγιο) και Τζόσεφ Στάνλεϊ (Γαλλία). Ο Φιλιππίδης έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 5.85μ (πανελλήνιο ρεκόρ), ενώ στον ανοιχτό έχει ξεπεράσει τα 5.90μ (πανελλήνιο ρεκόρ).
Keywords
Τυχαία Θέματα