Χωρίς Μανούσο με Παναθηναϊκό

Ο Νταμίρ Κάναντι προετοιμάζει την ομάδα του για το ματς με τον Παναθηναϊκό προσπαθώντας να φτιάξει και την ψυχολογία των παικτών του μετά την πρώτη φετινή ήττα της ομάδας στην Τούμπα.

Σε αυτή του την προσπάθεια βέβαια θα έχει πολύ περισσότερα "όπλα" στη διάθεσή του σε σχέση με το ματς στην Θεσσαλονίκη καθώς θα επιστρέψουν οι Γιαννούλης, Χατζηϊσαίας και Ουάρντα αλλά και ο Οριόλ που ήταν τραυματίας.

Αντιθέτως ο Αυστριακός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες
του Γιώργου Μανούσου που θα χρειαστεί ακόμα τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να επιστρέψει στη δράση. Έτσι εκτός από τον Μυτιληνιό επιθετικός ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης ακολούθησε και ο Θωμάς Βασιλείου.

Η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο του Περιστερίου καθώς ο Κάναντι ήθελε να δουλέψει κάποιες ασκήσεις τακτικής προσομοίωσης, για τους χώρους που θέλει να κινούνται οι παίκτες του.

Στο Περιστέρι το Αλ Τζαζίρα

Η πορεία του Ατρόμητου έχει προσελκύσει τα media όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Έτσι μετά από μεγάλο αυστριακό δίκτυο που έκανε εκτενές θέμα για τη ζωή του Κάναντι στην Αθήνα, στο Μαζαράκη βρέθηκε και το Αλ Τζαζίρα για να κάνει αφιέρωμα στον Ουάρντα ο οποίος θα είναι στην αποστολή της Εθνικής Αιγύπτου για το προσεχές Μουντιάλ της Ρωσίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα