MVP o Χαντ

Ο Τέιλορ Χαντ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ.

Ο Καναδός ακραίος του ΑΟΠ Κηφισιάς σημείωσε 34 πόντους (33/58 επιθέσεις και 1 άσο) στην εκτός έδρας νίκη με 3-2 σετ επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, σε ένα ματς μάλιστα όπου η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Μάλιστα, η κανονική θέση του Χαντ είναι ακραίος και έχει «επιστρατευθεί» ως διαγώνιος, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τους 30 πόντους σε τρεις από τους πέντε αγώνες της Κηφισιάς στο φετινό πρωτάθλημα.

«Αυτό
είναι το πρώτο βραβείο πολυτιμότερου παίκτη που κατακτώ στην καριέρα μου. Δεν έχω αγωνιστεί σε άλλο πρωτάθλημα που επιβραβεύει τους αθλητές κάθε αγωνιστική. Σαφώς και αισθάνομαι όμορφα. Είναι μία αναγνώριση της σκληρής δουλειάς που κάνω εδώ και χρόνια στα γήπεδα» δήλωσε ο Χαντ και συνέχισε: «Θέλω να αφιερώσω αυτή την διάκριση στους συμπαίκτες μου, καθώς και στο τεχνικό επιτελείο της Κηφισιάς. Οι προπονητές μου, αλλά και όλη η ομάδα πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Κηφισιά».

Οσον αφορά την κατ' ανάγκη χρησιμοποίησή του ως διαγώνιου, ο Καναδός άσος είπε: «Αν έπρεπε να αγωνιστώ σαν πασαδόρος ή κεντρικός, θα ήταν πιο δύσκολο για εμένα! Σοβαρά τώρα, στο παρελθόν είχα αγωνιστεί στη θέση του διαγώνιου, αλλά η θέση μου είναι αυτή του ακραίου. Παρ' όλα αυτά είμαι έτοιμος να αγωνιστώ σε όποια θέση χρειαστεί η ομάδα μου, με σκοπό να κάνω το καλύτερο δυνατό για τη νίκη».
Keywords
Τυχαία Θέματα