Μπλόκο στα Τρίκαλα για Α.Ο.Κ.

«Χρυσό» βαθμό πήραν τα Τρίκαλα στην έδρα τους, απέναντι στον Α.Ο.Κ. και με σκορ 0-0 πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, αφήνοντας εκτός της ομάδα της Κέρκυρας.

Οι δυο ομάδες διεκδικούσαν την δεύτερη θέση του 4ο ομίλου, πίσω από τον Ατρόμητο που είχε ήδη πάρει την πρόκριση. Για τους γηπεδούχους ένας βαθμός ήταν αρκετός και γι’ αυτόν έπαιξαν. Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν επιθετικά, δημιούργησαν ευκαιρίες,
όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να αγχώσουν τους Θεσσαλούς. Αντίθετα η ομάδα των Τρικάλων, βρέθηκε πιο κοντά στο γκολ, με σουτ του Γροντή μέσα από την περιοχή στο 6ο λεπτό να φεύγει ψηλά άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε, οι δυο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο τα αμυντικά τους καθήκοντα με την ένταση να είναι μεγάλη και τον διαιτητή Κουτσιαύτη να βγάζει αρκετές φορές την κίτρινη κάρτα από την τσέπη του. Οι Φαίακες, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, κατάφεραν να σκοράρουν με τον Γεωργίου, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Έτσι το τελικό 0-0 έδωσε στην ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου την πρόκριση για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που οι Θεσσαλοί είχαν πετύχει και πέρυσι.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

Τρίκαλα (Σωτήρης Αντωνίου): Αθανασόπουλος, Πάνος, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Χιντζίδης, Τεγούσης, Τζόκιτς, Μίλιεβιτς (57' Ανδρεόπουλος), Γροντής, Τσίπρας, Ντιατά (75' Ζγκούρι)

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας (54' Γεωργίου), Γρομητσάρης, Αρτυματάς, Αναστασίου, Μπαλάφας (80' Βάργκας), Κρητικός, Κόντος, Ζορμπάς, Μεληκιώτης (54' Γκομές), Μπάουμαν

Η τελική βαθμολογία του 4ου ομίλου:
1. Ατρόμητος 7 βαθμοί
2. Τρίκαλα 5 βαθμοί
3. Α.Ο.Κ. 4 βαθμοί
4. Σπάρτη 0 βαθμοί
Keywords
Τυχαία Θέματα