H Square Enix ετοιμάζεται για το Dragon Quest XII

Καιρός ήταν.

Φήμες θέλουν τη Square Enix να ξεκινάει να δουλεύει πάνω στο Dragon Quest XII, αν και η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι το παιχνίδι έχει πολύ δρόμο μπροστά του.

Ο παραγωγός της σειράς, Yuu Miyake, ανέφερε κατά τη διάρκεια ενός livestream: "Σχετικά με το Dragon Quest

XII, το οποίο πιστεύω βρίσκεται στο μυαλό όλων. Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την ανάπτυξη του παιχνιδιού, όμως ακόμα είναι πολύ νωρίς, οπότε θα ήθελα να σας παρακαλέσω να κάνετε λιγάκι ακόμα υπομονή."

Από τη δήλωση του, ο Miyake φάνηκε ιδιαίτερα συγκρατημένος σχετικά με το στάδιο της ανάπτυξης του παιχνιδιού. Αυτό ενδεχομένως οφείλεται στο γεγονός ότι το παιχνίδι ίσως να κυκλοφορήσει στις κονσόλες της επόμενης γενιάς, οπότε η εταιρεία έχει ακόμα χρόνο μπροστά της.

Στο ίδιο livestream η Square Enix ανακοίνωσε επίσης και το Dragon Quest Walk, ένα παιχνίδι παρόμοιο με το Pokemon Go.

To Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία για PS4 και 3DS τον Ιούλιο του 2017 ενώ στον υπόλοιπο κόσο στις 18 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους στο PlayStation. Το Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition, επίσης, αναμένεται να έρθει σύντομα στο Switch.

Αν και στην Ιαπωνία πάντως το franchise δεν έχει προηγούμενο, ο παραγωγός του Dragon Quest XI μίλησε σχετικά με τις βλέψεις της εταιρείας και για τον υπόλοιπο κόσμο.

G

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN Greece Pathologic 2 - Launch Trailer 5 λεπτά Mordhau Gameplay (1080p 60FPS) Realm Royale - Launch Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα