Ντελ Πότρο: “Είχα ένα πολύ ωραίο τουρνουά” – VIDEO

13:13 4/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Ικανοποιημένος με τον 4ο γύρο στο φετινό Γαλλικό Όπεν, ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο

Tην ήττα με 7-5, 6-3, 3-6, 6-3 από τον Κάρεν Κατσάνοφ, γνώρισε τη Δευτέρα ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του χωμάτινου Grand Slam στο Παρίσι.

Παρά τον αποκλεισμό και την απώλεια πολλών βαθμών, από τη μη υπεράσπιση της περσινής πορείας μέχρι τα ημιτελικά, ο Αργεντίνος φεύγει με θετικά συναισθήματα από το Παρίσι καθώς ήταν μόλις το τέταρτο τουρνουά του τη φετινή σεζόν, προσπαθώντας να επιστρέψει από έναν

ακόμη οδυνηρό τραυματισμό στην καριέρα του (γόνατο).

“Πιστεύω ότι είχα ένα πολύ ωραίο τουρνουά” είπε ο Ντελ Πότρο ο οποίος αναγκάστηκε να επιστρέψει δύο φορές από σετ κάτω στο φετινό τουρνουά, συμπεριλαμβανομένου και της δύσκολης νίκης στα 5 σετ επί του Γιοσιχίτο Νισιόκα στο 2ο γύρο.

Ο αποκλεισμός στον 4ο γύρο, θα οδηγήσει τον Ντελ Πότρο εκτός Top10, όταν ανακοινωθεί η παγκόσμια κατάταξη την ερχόμενη Δευτέρα (Νο12), ωστόσο αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί τον 30χρονο άσο.

“Ήταν δύσκολη ήττα αλλά νιώθω πολύ καλά. Από αύριο θα σκεφτώ το επόμενο τουρνουά μου που είναι το Queen’s Championships και το Wimbledon. Το θετικό είναι ότι δεν θα χρειαστεί αποκατάσταση ή αποθεραπεία και θα ξεκινήσω κατευθείαν προπονήσεις στο γρασίδι” τόνισε ο Πύργος του Ταντίλ.



ROLAND GARROS MEN’S DRAW | OOP

The post Ντελ Πότρο: “Είχα ένα πολύ ωραίο τουρνουά” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα