Νέο teaser για το Collector's Edition του Inside

Μολις βγήκε.

Το περιεχόμενο του Collector's Edition του Inside αποτελεί ένα μυστήριο, ειδικά μετά το τελευταίο teaser που έδωσε στο φως η PlayDead.

Δυστυχώς δεν πρόκειται για κάποιο βίντεο, αλλά για μία περίεργη εικόνα, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Εικασίες θέλουν την άμορφη αυτή μάζα να είναι το The Huddle, το οποίο αναφέρεται συχνά εντός του παιχνιδιού. Η iam8bit ήθελε να κρατήσει σε αγωνία τους fans μέχρι

να κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο edition αλλά τελικά η εταιρεία δήλωσε πως τους φαίνεται άδικο να μην ανταμείψουν την υπομονή των παικτών.

Η υπομονή αυτή φαίνεται να είναι αρκετά μεγάλη, αφού το Collector's Edition των 375 δολαρίων ήταν να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 19 αλλά τελικά αναβλήθηκε. "Έχουμε ακόμη μερικά πράγματα να ολοκληρώσουμε αλλά το Collector's Edition θα έρθει μέσα στο 2019.", είπε τελικά η iam8bit.

Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι το Collector's θα περιλαμβάνει ένα φυσικό αντίγραφο του παιχνιδιού για το PS4 και keys για το Steam τόσο για το Inside όσο και για το Limbo. Το υπόλοιπο περιεχόμενο, ωστόσο, παραμένει ένα μυστήριο το οποίο θα λυθεί μόλις παραδοθεί το πακέτο.

Το περίεργο πάντως είναι ότι το συγκεκριμένο edition έχει εξαντληθεί με τους υπεύθυνους να μην σκοπεύουν να βγάλουν καινούργια εμπορεύματα.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN Greece Pathologic 2 - Launch Trailer 5 λεπτά Mordhau Gameplay (1080p 60FPS) Realm Royale - Launch Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα