Συναγερμός στην Καβάλα. Ένας νεκρός και τουλάχιστον 30 κρούσματα κορωνοϊού στο «Προκόπειο» γηροκομείο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καβάλα, μετά τον εντοπισμό τουλάχιστον 30 κρουσμάτων κορωνοϊού στο Προκόπειο Γηροκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ασθενείς με κορωνοϊό είτε έχουν ήπια συμπτώματα ή καθόλου, ωστόσο στις Αρχές προκαλεί ανησυχία η ηλικία τους.

Σύμφωνα με το kavalanews.gr,  τρεις ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και ένας εξ αυτών, ηλικίας 86 ετών, εξέπνευσε. Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε έχοντας πυρετό και αναπνευστικά προβλήματα.Επισημαίνεται ότι ο εντοπισμός των κρουσμάτων έγινε μετά από τεστ

κορωνοϊού που διενήργησε ο ΕΟΔΥ στο γηροκομείο, που ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι οι φορείς είναι τρόφιμοι.

Οι υπόλοιποι ασθενείς είναι ασυμπτωματικοί ή παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα. Άγνωστο παραμένει πώς μεταδόθηκε ο κορωνοϊός στο γηροκομείο, αφού οι επισκέψεις έχουν σταματήσει εδώ και μήνες. Ανησυχία επικρατεί στους συγγενείς, που δεν έχουν ακόμη ενημέρωση.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: Η «κατάρα του Poltergeist». Τέσσερις βασικοί ηθοποιοί πέθαναν, ενώ οι ταινίες έβγαιναν στους κινηματογράφους. Η θεωρία συνομωσίας ότι έφταιγαν οι σκελετοί της ταινίας

The post Συναγερμός στην Καβάλα. Ένας νεκρός και τουλάχιστον 30 κρούσματα κορωνοϊού στο «Προκόπειο» γηροκομείο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα