Αποφυλακίζεται ο Μπάμπης Βωβός. Κατάφερε να εξαγοράσει, με δόσεις, την ποινή του

Τέσσερις ημέρες μετά τη σύλληψη του στην Κηφισιά για χρέη, ο Μπάμπης Βωβός αναμένεται να αποφυλακιστεί. Έγινε δεκτή η προσφυγή του και  θα αποφυλακιστεί υπό τον όρο να καταβάλει σε 24 δόσεις το εξαγορασιμο κομμάτι της ποινής του, με την πρώτη δόση πληρωτέα τον Ιανουάριο του 2021.

Ο 87χρονος επιχειρηματίας παρέμεινε κρατούμενος στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού τις τελευταίες δύο ημέρες. Αρχικά, είχε αποφασιστεί η μεταφορά του κ. Βωβού στις φυλακές Ναυπλίου. Ωστόσο, με εισήγηση της Γενικής

Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού καθώς ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία αποφυλάκισης του.

Μιλώντας στο protothema.gr, περιέγραψε με δυο κουβέντες την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τη σύλληψη του «Μια χαρά και δυο τρομάρες είμαι. Έχω πνιγεί… Είμαι στο τέλος και βγαίνω..».

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: youtube

Διαβάστε ακόμα: Πως εισέπρατταν τους φόρους πριν δημιουργηθεί η τελωνειακή υπηρεσία. Από τους Τελώνες στο e-customs και την πάταξη του λαθρεμπορίου. Ποια ήταν η Ταρίφα

The post Αποφυλακίζεται ο Μπάμπης Βωβός. Κατάφερε να εξαγοράσει, με δόσεις, την ποινή του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα