Το θρυλικό ζέσταμα του Μαραντόνα. Πως ο «θεός» της μπάλας προσέφερε αξέχαστο θέαμα πριν από τον αγώνα Μπάγερν – Νάπολη (Βίντεο)

Ο «θεός» της μπάλας, προσέφερε θέαμα ακόμα και στο ζέσταμα, πριν από την έναρξη του αγώνα, ξεσηκώντας τους θεατές στην κερκίδα με τα «χορευτικά» του με τη μπάλα.

Μάλιστα στον αγώνα Μπάγερν-Νάπολι στο Μόναχο στα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA, την ώρα που οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολουθούν τις οδηγίες του γυμναστή, ο Μαραντόνα με το δικό του στυλ, λυμένα κορδόνια και χαλαρή διάθεση έχει μία μπάλα και χορεύει στον ρυθμό του «Live is life» των OPUS,

ξεσηκώνοντας τους θεατές.

RIP Diego Armando Maradona pic.twitter.com/2jBXzBVj2a

— Joaquim Campa (@JoaquimCampa) November 25, 2020

Για την ιστορία ο Μαραντόνα μετά από αυτό, οδήγησε τη Νάπολι στην πρόκριση και στη συνέχεια στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Τον πρώτο και μοναδικό έως σήμερα ευρωπαϊκό της τίτλο της ομάδας του ιταλικού νότου.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: youtube

Διαβάστε ακόμα:  Το «αντίο» της Αργεντινής στον Ντιέγκο Μαραντόνα. Στους δρόμους του Μπουένος Άιρες φίλαθλοι που θρηνούν αγκαλιασμένοι. Συμπλοκές αστυνομίας και οπαδών. Δείτε live εικόνα.

The post Το θρυλικό ζέσταμα του Μαραντόνα. Πως ο «θεός» της μπάλας προσέφερε αξέχαστο θέαμα πριν από τον αγώνα Μπάγερν – Νάπολη (Βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα