Επικίνδυνοι βαρυποινίτες οι δύο κρατούμενοι που απέδρασαν στο λιμάνι του Πειραιά κατά τη μεταγωγή τους σε φυλακές των Χανίων. Ο ένας φέρεται να είχε κόψει τον λαιμό τρίχρονου παιδιού σε συμβόλαιο θανάτου

Δύο βαρυποινίτες που είχαν καταδικαστεί σε δις ισόβια είναι οι άνδρες που κατάφεραν να διαφύγουν το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή του Πειραιά, κατά την μεταγωγή τους από τις φυλακές Κορυδαλλού προς τις φυλακές Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ένας από τους δύο δραπέτες είναι Αλβανός εκτελεστής, ο οποίος το 2011 εκτέλεσε στην Καλαμάτα

έναν 35χρονο και έσφαξε τον 2,5 ετών γιο του θύματος, κόβοντας του τον λαιμό με μαχαίρι.

Το 2009 στη Νέα Φιλαδέλφεια αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον πρώην σύζυγο της μνηστής του αρχηγού του.

Όσον αφορά στον δεύτερο συλληφθέντα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα εγκλήματά του, αλλά θεωρείται επικίνδυνος κακοποιός.

Άγνωστο παραμένει ακόμα πώς κατάφεραν να διαφύγουν οι δύο κρατούμενοι.

Ερωτήματα υπάρχουν εν τω μεταξύ για το πόσο καλά προετοιμασμένοι ήταν οι οκτώ αστυνομικοί που συνόδευαν τους κρατούμενους.

Συνολικά κατάφεραν να αποδράσουν τέσσερις από τους 11 κρατούμενους που μεταφέρονταν, αν και δύο εξ αυτών συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα.

Με πληροφορίες από το pontiki

The post Επικίνδυνοι βαρυποινίτες οι δύο κρατούμενοι που απέδρασαν στο λιμάνι του Πειραιά κατά τη μεταγωγή τους σε φυλακές των Χανίων. Ο ένας φέρεται να είχε κόψει τον λαιμό τρίχρονου παιδιού σε συμβόλαιο θανάτου appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα