Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που η νταλίκα συνθλίβει 2 αυτοκίνητα στον Κηφισό. Δύο νεκροί και μία γυναίκα στην εντατική

Συγκλονιστικό βίντεο από την στιγμή που ο οδηγός της νταλίκας χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις διαχωριστικές μπάρες που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμη.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ALPHA, πίσω από το τροχαίο δυστύχημα κρύβεται μία οικογενειακή τραγωδία. Ο 60χρονος, ο οποίος σκοτώθηκε ήταν ο πατέρας της 34χρονης βαριά τραυματισμένης, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Αττικόν»

Το τροχαίο δυστύχημα

σημειώθηκε στις 5.40 τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος του ΙΚΕΑ. O οδηγός νταλίκας κινούνταν στο ρεύμα προς Λαμία, έχασε τον έλεγχο του βαρέως οχήματος, έσπασε τις διαχωριστικές μπάρες και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της λεωφόρου Κηφισού.

Δείτε το βίντεο της σφοδρής σύγκρουσης

Η νταλίκα συγκρούστηκε σφοδρότατα με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν στην αριστερή λωρίδα, στο αντίθετο ρεύμα, τα οποία κυριολεκτικά καταπλακώθηκαν από το φορτηγό. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν από το σημείο τα τρία άτομα, χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους, που επέβαιναν στα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Οι δύο άνδρες άφησαν την τελευταία τους πνοή λίγη ώρα αργότερα, ενώ η γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο «Αττικόν». Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ατόμων συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σύμφωνα πάντα με την Τροχαία, το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο οδηγός έδειξε ότι το ποσοστό του οινοπνεύματος ήταν πολύ ψηλότερο από το όριο. Ωστόσο, περισσότερα στοιχεία αναμένεται να φέρουν στο φως οι αιματολογικές εξετάσεις που θα γίνουν στον οδηγό, όπως προβλέπεται σε παρόμοιες περιπτώσεις.

The post Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που η νταλίκα συνθλίβει 2 αυτοκίνητα στον Κηφισό. Δύο νεκροί και μία γυναίκα στην εντατική appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα