Τραγωδία στον Κηφισό. Δύο νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα μετά από σύγκρουση δύο ΙΧ με νταλίκα, η οποία πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

Τρία άτομα, δύο άνδρες και μια γυναίκα απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τις 6:00 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά, κοντά στο ΙΚΕΑ.

Τα τρία άτομα διακομίστηκαν σοβαρά τραυματισμένα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Αττικό νοσοκομείο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο άτομα

κατέληξαν πριν από λίγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, η νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε διαδοχικά με τα δύο οχήματα.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ατόμων συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σημειώνεται ότι, πριν από λίγο, δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δύο λωρίδες της Κηφισού, που είχαν κλείσει λόγω του δυστυχήματος με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων. Όπως αναφέρει η τροχαία η κίνηση ομαλοποιείται με αργούς ρυθμούς.

reader

The post Τραγωδία στον Κηφισό. Δύο νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα μετά από σύγκρουση δύο ΙΧ με νταλίκα, η οποία πέρασε στο αντίθετο ρεύμα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα