Koρόιδα Ευρωπαίοι περνάμε ακόμα καλλίτερα από όλους σας

17:20 6/11/2017 - Πηγή: deleted
Αρθρογράφος20

Πώς συμβαίνει και τι γίνεται;

Σε μια οικονομικά κατεστραμμένη χώρα κυκλοφορούν τόσα εκατομμύρια και σε άριστη κατάσταση αυτοκίνητα

ΟΠΟΙΟΣ ανεβαίνει ή κατεβαίνει την Κηφισίας, την Συγγρού, την Αλεξάνδρας, τον Κηφισό κάθε πρωί, μεσημέρι ή βράδυ και όλους τους μεγάλους δρόμους της Αθήνας και του Πειραιά, βλέπει χιλιάδες, αυτοκίνητα, όλα καλοπλυμένα και απαστράπτοντα, λες και βγήκαν τις προάλλες από τις αποθήκες του Συγγελίδη,

της CITROEN, της RΕΝΑULT ή του Θεοχαράκη, της ΗΟNDA και των λοιπών μεγαλοκαρχαριών τα φέρνουν στη χώρα μας έτοιμα και τα μοσχοπουλάνε για να πλουτίζουν οι ξένες αυτοκινητοβιομηχανίες…

ΣΕ καμία χώρα του κόσμου, ακόμα και στις περιόδους μεγάλης κυκλοφοριακής συμφόρεσης δεν θα δει πολίτης τόσο μεγάλο τράφικ και τόσες ώρες χάσιμου χρόνου και κατανάλωσης βενζίνης.

ΜΕΧΡΙ τώρα μας μιλούσαν για φτώχεια και δυστυχία για συσσίτια της εκκλησίας και για ψάξιμο σκουπιδιών στους γεμάτους κάδους.

ΕΜΕΙΣ τους μόνους που βλέπουμε να ψάχνουν στους κάδους είναι κάποιοι μετανάστες που ξεκινάνε την… εμπορική τους «επιχείρηση», «αλιεύοντας» από τους κάδους χαρτιά, γυαλιά και μέταλλα. Όλοι αυτοί που προτιμάνε να δουλεύουν σαν ρακοσυλλέκτες περνάνε καλλίτερα από τους μετανάστες που όλοι μέρα κοιμούνται και… γεννοβολάνε και το σπουδαιότερο μπαίνουν στην εμπορική αγορά! Μην ξεχνάτε ότι πάρα πολλοί από τους μεγάλους οικονομικούς παράγοντες ξεκίνησαν από το μηδέν δουλεύοντας σκληρά 10-15 ώρες την ημέρα. Αν ρωτούσατε τον Ωνάση και τον Νιάρχο θα σας έλεγαν πόσες ώρες είχαν δουλέψει στη ζωή τους και τι παλιοδουλειές έκαναν.

ΟΛΟΙ οι πετυχημένοι, πολλοί από τους οποίους ξεκίνησαν από 11 χρονών παιδιά φτωχά, στα 35 τους ήταν ζάμπλουτοι.

ΚΑΙ όταν ο κόσμος που ταλαιπωρείται από την άγρια φορομπηχτική πολιτική όλων των κυβερνήσεων και έχουν ψηφιστεί τόσο βάρβαρα μέτρα με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μεγάλων κομμάτων, κατόπιν αυστηρών εντολών της Τρόικας και των απατεώνων δανειστών μας, που μέσα σε 40-50 χρόνια οι παλιοί πολιτικοί μας καταβρόχθισαν, έκλεψαν ή σπατάλησαν 350 δις ευρώ και τώρα καλείται ο άτυχος ελληνικός λαός να τα επιστρέψει και συνεχώς ΟΛΟΙ κλαίγονται ότι δεν έχουν δεκάρα, τότε μπορεί να μας πει κάποιος από τους αρμόδιους ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ σε κάθε σπίτι να υπάρχουν συνήθως 1-2 ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, ενώ σε βιομηχανικές ευρωπαϊκές χώρες τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν είναι… σαραβαλάκια; Ρε παιδιά μήπως οι πλούσιοι στη χώρα μας είναι πολύ περισσότεροι από ό,τι τους υπολογίζουν ενώ και οι… φτωχοί, για να διατηρούν αυτοκίνητα την σήμερον ημέραν δεν είναι και τόσο φτωχαδάκια;

ΘΕΛΕΤΕ να σας πούμε εμείς ότι δεν υπάρχει σπίτι ή οικογένεια στη χώρα που να μην έχει κάνει τα κουμάντα της. Εμείς οι Έλληνες δουλεύοντας σκληρά 15 ώρες το 24ωρο, στην άγρια ξενιτιά και τις φουρτουνιασμένες θάλασσες είχαμε βγάλει πολλά λεφτά, είχαμε φτιάξει και ωραία σπίτια και είχαμε προνοήσει για καλό κομπόδεμα. Το οποίον τρώγοντας σιγά – σιγά το κράτος, το μίκρυνε πολύ, αλλά ήταν τόσο μεγάλο που δεν έχει προκάμει να το φάει ολόκληρο.

ΚΟΡΟΪΔΑ Ευρωπαίοι, εμείς οι Έλληνες έχουμε περισσότερες περιουσίες και περισσότερα λεφτά από εσάς και περνάμε πολύ καλλίτερα!..

«Κ»

Keywords
Τυχαία Θέματα