Όσο περισσότερες απεργίες γίνονται σε κανάλια και εφημερίδες τόσο περισσότεροι δημοσιογράφοι θα μείνουν άνεργοι

17:20 6/11/2017 - Πηγή: deleted
Αρθρογράφος20

Στραβοί είναι, δεν το βλέπουν;

Η ηλιθιότητα, το προσωπικό πάθος και ο τυφλός κομματισμός, κατέστρεψαν τα ΜΜΕ στη χώρα μας

ΚΑΝΟΝΙΚΑ οι Δημοσιογράφοι, θα έπρεπε να είχαν ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ, να είχαν διώξει με τις κλωτσιές τους περισσότερους από τους συνδικαλιστές που τους εκπροσωπούν, γιατί με την ΗΛΙΘΙΑ και ΕΜΠΑΘΗ συμπεριφορά τους – συνήθως από προσωπικό και κομματικό πάθος εμπνεόμενοι – ΒΟΗΘΗΣΑΝ να κλείσουν ή να καταστραφούν κανάλια, εφημερίδες και

ραδιόφωνα και τώρα οι μισοί δημοσιογράφοι λιμοκτονούν και παρακαλούν για διακοσάρια και τριακοσάρια ευρώ μισθούς και οι άλλοι μισοί να δουλεύουν σκληρά και να αμείβονται με εξευτελιστικούς μισθούς, σε σύγκριση με αυτά που έπαιρναν πριν από την κρίση.

ΤΟ αστείο δε είναι ότι κάθε που κάνουν απεργία στην ουσία ΤΙΜΩΡΟΥΝ τα κανάλια και τις εφημερίδες, που τόσα χρόνια τους καλοτάιζαν και ζούσαν όλοι τους σαν μπέηδες και ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ την κυβέρνηση και την Τρόικα!

ΤΟ αστείο δε είναι, ότι απεργούν και ΤΙΜΩΡΟΥΝ κανάλια και εφημερίδες, πρώτον που δεν φταίνε σε τίποτε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΜΜΕ στη χώρα μας και δεύτερον ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ καμία δυνατότητα να επέμβουν και να διαλύσουν όλα αυτά που εδώ και 5-6 χρόνια η Βουλή, με εντολή των ξένων βέβαια, έχει ψηφίσει και επομένως θα εφαρμοστούν.

ΚΡΙΜΑ, η μεγαλομανία, οι τεράστιες παροχές και το κομματικό κράτος διαλύουν τον μεγαλύτερο, πλουσιότερο ασφαλιστικό οργανισμό της χώρας, ο οποίος, δυστυχώς επαναλαμβάνουμε, αποτελούσε ΤΣΙΦΛΙΚΙ των δημοσιογράφων της ΕΣΗΕΑ και όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ ήταν ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ…

ΟΣΕΣ λοιπόν, περισσότερες απεργίες γίνονται τόσο πιο πολύ θα αυξάνεται ο αριθμός των ανέργων σε κανάλια και εφημερίδες.

ΤΕΛΟΣ, πρέπει να τονιστεί ότι οι απεργίες γίνονται ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ! Ενώ π.χ. 2-3 ηλίθιοι συνδικαλιστές παρέσυραν τους εργαζόμενους και έκλεισαν το ALTER, - επειδή καθυστέρησε ΕΦΤΑ ΜΕΡΕΣ να πληρώσει 50 εργαζόμενους, ενώ όλοι οι άλλοι, 560 εργαζόμενοι, είχαν εξοφληθεί, - τον 902 (κανάλι και ραδιόφωνο), και την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ του ΚΚΕ, οι κύριοι ψευτοσυνδικαλιστές, που κάποτε θα δώσουν λόγο για την πολιτική που άσκησαν και οδήγησαν τους εκδότες σε πτώχευση και τους εργαζόμενους στην ανεργία.

«Κ»

Keywords
Τυχαία Θέματα