Στην Τρίπολη ο αγώνας ταχύτητας αυτοκινήτων

17:20 6/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Δώδεκα χρόνια, μετά τον τελευταίο του αγώνα στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, σ’ ένα ένδοξο θέατρο πολλών λαμπρών αγωνιστικών του στιγμών, το Ενιαίο Πρωτάθλημα, επιστρέφει φέτος, στο σιρκουί της αρκαδικής πρωτεύουσας, στο πλαίσιο του 2ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων, στις 11-12 Νοεμβρίου 2017.

Το Ενιαίο Πρωτάθλημα, αγωνιστικό τέκνο του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (ΣΟΑΑ), από το 1975 μέχρι και σήμερα, βρίσκεται σε πορεία αναγέννησης, παράλληλη μ’ εκείνη που ακολουθεί από πέρσι

το ίδιο το Πρωτάθλημα Ταχύτητας. Στον φετινό αγώνα της Τρίπολης, ο αγώνας του νεοσύστατου Ενιαίου με τα Skoda Fabia, πάνω από μια δεκαετία μετά την τελευταία επίσκεψη των MG ZR-105 το 2005, θα είναι μια από τις πιο σημαντικές και συναρπαστικές σε θέαμα στιγμές του διημέρου.

Φυσικά, για τους θεατές που θα βρεθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης, όπου η δράση των δοκιμών το Σάββατο και των αγώνων την Κυριακή, ξεκινά στις 11:00 το πρωί και των δύο ημερών, ανάλογες συγκινήσεις επιφυλάσσουν και οι κατηγορίες Sport, Τουρισμού, Μεγάλου Τουρισμού, Formula Saloon και Ιστορικών.

Σημειώστε ότι το Σωματείο «Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), συνδιοργανώνει το 2ο φετινό Αγώνα Ταχύτητας με το Σωματείο Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. και την Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης (Α.Λ.Τ.), καθώς και με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας και Service αυτοκινήτων «Τζαβάρας ΑΕ» (2ο χλμ. Τρίπολης-Άργους) και του «Ρεκτιφιέ Original» (Παπάζογλου 2, Πειραιάς).

από δελτίο Τύπου τη ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.
πηγή φωτό: ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.

Keywords
Τυχαία Θέματα