«Γλυκόπικρη γεύση» για Παναθηναϊκό και Απόλλωνα

20:13 27/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση -στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής για τη Super League– στη Ριζούπολη. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, Αριστείδη Βάτσιου, βρήκε Απόλλωνα και Παναθηναϊκό να αποχωρούν από το γήπεδο χωρίς γκολ. Σε έναν αγώνα, με ελάχιστες φάσεις και θέαμα, που άφησε τελικά και στους δύο «γλυκόπικρη γεύση». Αφού μετρούν κέρδη και απώλειες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο «Γεώργιος Καμάρας», απείλησαν αλλά μετά «έκατσαν».

Επιχείρησαν και πάλι να πετύχουν κάποιο τέρμα προς το τέλος του παιχνιδιού, χωρίς όμως να δείχνουν ότι «καίγονται». Ήταν εμφανές πως ο κυρίαρχος στόχος τους ήταν να μην κυνδυνεύσει με παραβίαση η εστία τους. Και κατόπιν να αναζητήσουν, χωρίς πολλά ρίσκα, ένα γκολ. Στο 89′ ζήτησαν πέναλτι, όταν -μετά από εκτέλεση φάουλ του Κονέ- η μπάλα βρήκε αρχικά στο κεφάλι και στη συνέχεια στο απλημένο χέρο του Ινσούα.

Ο Παναθηναϊκός των πολλών νέων παικτών, περίπου μετά το 15λεπτο, ισορρόπησε και προσπάθησε να σκοράρει. Όμως σπατάλησε τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε. Οι ποδοσφαιριστές του είχαν θέληση αλλά όχι «καθαρό» μυαλό και σωστές τελικές επιλογές για να πανηγυρίσουν κάποιο γκολ. Ισοπαλία «πράσινων» και «κυανόλευκων» υπήρξε και στα δοκάρια. Για τους γηπεδούχους το είχε ο Αλμπάνης (9′) και για τους φιλοξενούμενους ο Γιόχανσον (21′).

Οι τριφυλλοφόροι παραμένουν χωρίς εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη είναι το πρώτο παιχνίδι φέτος που δεν μάζεψαν την μπάλα από τα δίχτυα τους. Η «ελαφρά ταξιαρχία» με το βαθμό που πήρε έφτασε τους 14 πόντους και βρίσκεται στην προτελευταία θέση, μαζί με την Κέρκυρα. Με 10 ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Παναθηναϊκός λόγω αποβολής στο 90’+2′ -με δύο κίτρινες σε τρία λεπτά (89′-90’+2′) ο Στάικος.

Keywords
Τυχαία Θέματα