Ένας πρωθυπουργός μετράει… χαστούκια!

18:10 27/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις που είχε ο πρωθυπουργός με τους αρχηγούς των κομμάτων (πλην Μιχαλολιάκου) για το Σκοπιανό. Ο Αλέξης Τσίπρας αντί για την στήριξη που αναζητούσε έλαβε εν τέλει την οργή των συνομιλητών του σε συνέπεια της στάσης που είχε ακολουθήσει όλο το προηγούμενο διάστημα με τον Σταύρο Θεοδωράκη να του λέει πως είναι… αργά για δάκρυα.

Το πιο σημαντικό ίσως ραντεβού

ήταν αυτό με τον αρχηγό του Ποταμιού μιας και σε αυτό ο συνομιλητής του δεν μάσησε τα λόγια του και ξεκαθάρισε (όπως και η Φ. Γεννηματά) πως η διγλωσσία είναι επικίνδυνη καρφώνοντας τον Πάνο Καμμένο τον οποίο μάλιστα ευθέως κατηγόρησε ότι δίνει αφορμή για διάφορες ακραίες διαδηλώσεις ανά την Ελλάδα.

Με την ολοκλήρωση των συναντήσεων γίνεται σαφές πως ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να ελπίζει σε υποστήριξη όσο τουλάχιστον συνεχίζει στην ίδια γραμμή και δεν κάνει συμμέτοχο στην διαπραγμάτευση αυτή το σύνολο του πολιτικού κόσμου. Κάτι που επίσης τόνισε ο Στ. Θεοδωράκης θυμίζοντάς του πως εκείνος από τον Σεμπτέμβρη ζητά συννενόηση αλλά και η Φ. Γεννηματά με το αίτημά της για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.

Σε κάθε όμως περίπτωση η λύση φαίνεται να απομακρύνεται εκτός και θαύματος στην αποψινή συνάντηση στα Σκόπια.

Keywords
Τυχαία Θέματα