Έμειναν στο 0-0 ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης

19:46 7/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Χωρίς νικητή αλλά και γκολ έληξε το ματς στους Ζωσιμάδες. ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης παρά τις ευκαιρίες τους δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Κακό σε γενικές γραμμές ήταν το πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα.

Τελείως διαφορετική ήταν η εικόνα στο δεύτερο. Ο Αστέρας μπήκε καλύτερα και πίεσε, όμως δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Ο ΠΑΣ ήταν εντυπωσιακός στο τελευταίο τέταρτο, όμως έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες

για να ανοίξει το σκορ. Λίγο πριν την εκπνοή οι Αρκάδες θα μπορούσαν να είχαν «κλέψει» το ματς, όμως ο Σελίν στάθηκε άτυχος αφού η κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι.

Καλή η διαιτησία του Σκουλά.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας (60’ Τζημόπουλος), Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μανθάτης (76’ Μανθάτης), Χαλκιαδάκης (60’ Βιδάλ), Μπέριος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Λίλα, Κόντε
Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Ισνάλντο (63΄ Κυριακόπουλος), Τσιλιανίδης (89’ Σελίν), Μανιάς (85’ Γκοντό)

Keywords
Τυχαία Θέματα