Με το δεξί στον δεύτερο γύρο ο Παναθηναϊκός 2-0 τον Πλατανιά

18:02 7/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Εντυπωσίασε ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου και ξεπέρασε εύκολα 2-0 το εμπόδιο του ουραγού Πλατανιά στην Λεωφόρο.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έβγαλε 25 τελικές, ωστόσο κατάφερε να σκοράρει μόνο με πέναλτι!

Οι «πράσινοι» λύγισαν από την… βούλα τον Πλατανιά, με τον Βιγιαφάνιες να σκοράρει δις από τα έντεκα βήματα

και επέστρεψαν στα τρίποντα μετά τις 28 Οκτωβρίου (2-0)!

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες και ο Αντονι Μουνιέ πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση και ήταν οι ακρογωνιαίοι λίθοι της νίκης του Παναθηναϊκού. Ο πρώτος έκανε ό,τι ήθελε στο δεύτερο ημίχρονο την αμυντική γραμμή του Πλατανιά, πέραν των δύο γκολ που σημείωσε και ο δεύτερος ήταν μία μόνιμη απειλή για τους φιλοξενούμενους, πραγματοποιώντας το πρώτο του πραγματικά καλό ματς με την πράσινη φανέλα. Από τον Πλατανιά ο βασικός υπεύθυνος που ο δείκτης του σκορ έμεινε στα επίπεδα του 2-0 ήταν ο Σέρβος τερματοφύλακας, Κλιάγιτς, που στο ντεμπούτο του έκανε σωρεία καθοριστικών αποκρούσεων.

Πέτυχε το ένα από τα δύο πέναλτι ο διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης. Υπέδειξε σωστά το πρώτο στο 71ο λεπτό σε χέρι του Ντικαμονά, ωστόσο το δεύτερο στο 90’ δεν υπήρχε ποτέ, με την μπάλα να σταματάει στην μέση του Καρυπίδη. Διαμαρτυρήθηκαν για ακόμη ένα στο 66’ σε μαρκάρισμα του Βάντερσον στον Δώνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν με δέκα παίκτες το ματς λόγω σωστή αποβολής του Ντικαμονά στο 82’
Στους 19 βαθμούς έφτασαν οι «πράσινοι», παραμένει στην τελευταία θέση με μόλις έξι βαθμούς ο Πλατανιάς που βλέπει το… τρένο της παραμονής να απομακρύνεται κάθε αγωνιστική και περισσότερο.

Παναθηναiκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Ινσούα, Λουντ (46’ Χίλιεμαρκ), Τζανδάρης, Βιγιαφάνιες, Μουνιέ (81’ Χατζηγιοβάνης), Άλτμαν, Πίσπας (61’ Δώνης).

Πλατανιάς (Μάνουελ Ρόκα): Κλιάγιτς, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Βάντερσον, Ουές (44’ Στάμου), Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Παπανικολάου (68’ Πετρόπουλος), Γκρζέλτσακ (46’ Ντουαλά).

Keywords
Τυχαία Θέματα