Συντονιστικό Σωματείων-Φορέων Ν. Ιωνίας: Ανοιχτή σύσκεψη στις 13/3 για το οικόπεδο της ALTEC

Ανοιχτή σύσκεψη πραγματοποιεί το Συντονιστικό Σωματείων και Μαζικών Φορέων της Νέας Ιωνίας την Κυριακή 13 Μαρτίου, στις 12:00, στο Παναιτώλιο, ενώ καλεί τους πολίτες να διοργανώσουν νέα εκδήλωση διεκδίκησης και κατοχύρωσης του οικοπέδου της ΑLTEC.

Συγκεκριμένα, το Συντονιστικό Σωματείων και Μαζικών Φορέων αναφέρει:

«Η μεγάλη επιτυχία της τελευταίας πρωτοβουλίας μας που διοργανώσαμε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στον χώρο των παλιών ανθρακωρυχείων (στο οικόπεδο της ΑLTEC) μας γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη

αποφασιστικότητα. Όλοι μαζί δείξαμε πραγματικά πώς ονειρευόμαστε τον χώρο του οικοπέδου: Ως χώρο πρασίνου, αθλητισμού και πολιτισμού, ανοιχτό και δωρεάν για όλους τους κατοίκους της περιοχής και όχι ως γκαράζ απορριμματοφόρων.

Καλούμε ξανά κάθε σωματείο, κάθε μαζικό φορέα, κάθε πολιτιστικό και αθλητικό σύλλογο, όλους τους κατοίκους της περιοχής να συμπαραταχτούν μαζί μας.

Σας καλούμε να διοργανώσουμε νέα εκδήλωση διεκδίκησης και κατοχύρωσης του οικοπέδου της ΑLTEC ως χώρου μεγάλης ιστορικής σημασίας την Κυριακή 20 Μαρτίου, με την τοποθέτηση αναμνηστικής ιστορικής πλακέτας προς τιμή των αγώνων των ανθρακωρύχων».

The post Συντονιστικό Σωματείων-Φορέων Ν. Ιωνίας: Ανοιχτή σύσκεψη στις 13/3 για το οικόπεδο της ALTEC appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα