Την Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων τίμησε το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης συμμετείχε στην Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων με σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων η παραγωγή ψηφιακού υλικού από τους μαθητές, ο διαμοιρασμός ενημερωτικού υλικού ευαισθητοποίησης στους πολίτες της Πεύκης και η φωταγώγηση του σχολείου με τα χρώματα των σπάνιων ασθενειών.

Το σχολείο αναφέρει ότι με σκοπό να υποστηρίξει τα παιδιά με σπάνιες ασθένειες και να προασπιστεί τα δικαιώματά τους πρωτοπορεί με το καινοτόμο πρόγραμμα Erasmus + KΑ2

CREDIBLE  (Children with Rare Diseases and their Inclusion in Basic Learning Environments), που υλοποιείται σε συνεργασία με άλλες χώρες και προάγει τον σεβασμό στη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη.

«Αγκαλιάζουμε τα παιδιά με σπάνιες ασθένειες και στέλνουμε ηχηρό μήνυμα σ’ όλο τον κόσμο, να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά γι’ αυτά», το μήνυμα του σχολείου για την Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων.

Τέλος, σημειώνεται ότι το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης βραβεύτηκε για τις περιβαλλοντικές του δράσεις για άλλη μια χρονιά. «Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα για την ευαισθητοποίηση που επιδεικνύει επί σειρά ετών σε θέματα οικολογικού ενδιαφέροντος», σημειώνει το σχολείο. 

The post Την Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων τίμησε το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα