Πρόσκληση από τον Δήμο Μεταμόρφωσης για ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και το «Γεύμα Αγάπης»

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Μεταμόρφωσης προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να ενταχθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και το «Γεύμα Αγάπης», υποβάλλοντας σχετική αίτηση στο διάστημα από 1 έως και 10/11/2023.

Ειδικότερα, η Επιστημονική Εταιρεία για την Κοινωνική Συνοχή και Ανάπτυξη και η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας προσκαλούν τους κατοίκους του Δήμου Μεταμόρφωσης που είναι άστεγοι είτε άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούμενα από φτώχεια, να υποβάλουν αίτηση

για τη παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών και αγαθών από τη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Μεταμόρφωσης: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Παροχή Συσσιτίου Δήμου Μεταμόρφωσης.

Το έργο Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Μεταμόρφωσης: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Παροχή Συσσιτίου Δήμου Μεταμόρφωσης εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και υλοποιείται στα πλαίσια συνεργασίας της Επιστημονικής Εταιρείας για την Κοινωνική Συνοχή και Ανάπτυξη με τον Δήμο Μεταμόρφωσης ως συμπράττοντα φορέα.

Διευκρινίζεται ότι οι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ δεν μπορούν να υποβάλουν αίτηση καθώς δεν είναι επιλέξιμοι ως ωφελούμενοι του έργου.

Δείτε εδώ τα κριτήρια επιλογής και τα δικαιολογητικά.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 213 2012980

The post Πρόσκληση από τον Δήμο Μεταμόρφωσης για ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και το «Γεύμα Αγάπης» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρόσκληση, Δήμο Μεταμόρφωσης, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Γεύμα Αγάπης,prosklisi, dimo metamorfosis, koinoniko pantopoleio, gevma agapis