Νέος προπονητής του Α.Ο. Πεύκης ο Μάκης Ραφαηλίδης

Ο Α.Ο. Πεύκης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον «πολυνίκη» προπονητή Μάκη Ραφαηλίδη (φωτό). Ο Μ. Ραφηλίδης έχει υπηρετήσει το ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής για 17 χρόνια, αγωνιζόμενος σε ομάδες Α΄ Εθνικής (Δόξα Δράμας και Αθηναϊκός) και ως προπονητής από το 2011 (Αθηναϊκός, Αμπελόκηποι, Υμηττός, Φωστήρας Ηλιούπολης, Αθηναΐδα). Χαρακτηρίζεται για το ήθος, την εργατικότητα και ότι δεν βάζει ποτέ τον εαυτό του πάνω από το καλό της ομάδας.

Παράλληλα, ο Α.Ο. Πεύκης ανακοίνωσε ότι συνεργάτης του προέδρου του Ομίλου Νικηφόρου Κωνσταντίνου θα είναι ο

«Νέστορας» του ελληνικού ποδοσφαίρου Σωτήρης Μαυρονάσιος, ο οποίος είναι προσωπικός και οικογενειακός του φίλος.

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής (Αχαρναϊκός, Εθνικός Πειραιώς, Αιγάλεω και η Κόρινθος κ.ά.), προπονητής ποδοσφαίρου (Αχαρναϊκός, Μαρκό, Κόρινθος κ.ά.) και πρόεδρος ομάδων (Κόρινθος, Βύζας Μεγάρων και Ολυμπιακός Βόλου). Η συνεργασία αυτή έχει ως στόχο την καταξίωση της ομάδας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Τέλος, ο Α.Ο. Πεύκης ανακοίνωσε και την έναρξη της συνεργασίας στη θέση του τεχνικού διευθυντή με τον Έλβις Μπουσάι, πετυχημένο ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί 6 χρόνια στον Α.Σ. Αθηναϊκό, Α.Ο. Λυκοβρυσης, Μανδραϊκο, Α.Ο. Πεύκης ακαδημίες, και σε αρκετές άλλες ομάδες, ενώ πλέον έχει τη συμβουλευτική εταιρεία ποδοσφαίρου SPORT GENERATION.

The post Νέος προπονητής του Α.Ο. Πεύκης ο Μάκης Ραφαηλίδης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα