Δ. Παπακωνσταντίνου: Η κ. Κεχαγιά με την πολιτική της συρρικνώνει και υποβαθμίζει τις υπηρεσίες του Δήμου Πεντέλης και εκχωρεί τα δημόσια αγαθά σε ιδιώτες

Ένα ιδιωτικό ΚΕΠ προσφάτως άνοιξε με την επωνυμία «ΚΕΠ ΜΕΛΙΣΣΙΑ» στη θέση που πριν στεγαζόταν 1 από τα 2 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΕΠ της Δημοτικής Ενότητας Μελισσίων.

Το γεγονός ότι άνοιξε και λειτουργεί σημαίνει ότι ο Δήμος Πεντέλης με κύρια υπεύθυνη τη δήμαρχο κα Κεχαγιά , άφησαν τους πολίτες χωρίς τις οφειλόμενες

εκ μέρους του Δήμου υπηρεσίες και άφησαν κενό για ιδιωτική δραστηριότητα. Δεν έχουμε κανένα θέμα με οποιονδήποτε ιδιώτη δραστηριοποιείται δεοντολογικά τηρώντας τις υποχρεώσεις του.

Η κυρία Κεχαγιά, όμως, με την πολιτική της συρρικνώνει και υποβαθμίζει τις υπηρεσίες του Δήμου και εκχωρεί τα δημόσια αγαθά σε ιδιώτες.

Αν ο λόγος που έκλεισε το Δημοτικό ΚΕΠ ήταν η έλλειψη προσωπικού γιατί η κα Δήμαρχος δεν φρόντισε να μεταφέρει υπαλλήλους από κάποια άλλη υπηρεσία του Δήμου προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία του; Κι αν υποθέσουμε ότι δεν περισσεύουν διοικητικοί υπάλληλοι από άλλες υπηρεσίες για να τους μεταφέρει σε ΚΕΠ γιατί δεν προσλαμβάνονται άτομα με συμβάσεις έργου ή ορισμένου χρόνου προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία του συγκεκριμένου ΚΕΠ της Δ.Κ Μελισσίων;

Γιατί οι δημότες (ως επί το πλείστον της 3ης & της 4ης γειτονιάς) θα πρέπει να πληρώνουν για να εξυπηρετηθούν; Και επιπλέον, αφού άνοιξε που άνοιξε, γιατί να επιτρέπεται στον συγκεκριμένο επιχειρηματία να χρησιμοποιεί προς δικό του όφελος το λογότυπο μιας Δημόσιας Υπηρεσίας και να παραπλανά τους πολίτες.

Επιπρόσθετα, η παραπλάνηση/σύγχυση των πολιτών ενισχύεται όχι μόνο από τη χρήση/κατάχρηση του συγκεκριμένου λογότυπου, αλλά και από το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ιδιωτική επιχείρηση δραστηριοποιείται στο ΙΔΙΟ κτίριο όπου λειτουργούσε το δημοτικό ΚΕΠ.

Μιλώντας χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου κάλεσε την απούσα δήμαρχο, να προασπίσει την αξιοπιστία του Δήμου και τα συμφέροντα των πολιτών.

Σε τι ενέργειες έχει προβεί; Τελικά που το πάει; Στη συρρίκνωση των υπηρεσιών του Δήμου και στην εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων;

Είναι άξιο αναφοράς ότι τα ΚΕΠ είναι μέχρι τώρα ο πλέον καινοτόμος θεσμός που εισήχθη με απόλυτη επιτυχία στη Δημόσια Διοίκηση.

Για μας τα ΚΕΠ θα καλύπτουν χρονικά με πλήρες ωράριο και χωροταξικά όλους τους πολίτες του Δήμου μας!

Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Πεντέλης

The post Δ. Παπακωνσταντίνου: Η κ. Κεχαγιά με την πολιτική της συρρικνώνει και υποβαθμίζει τις υπηρεσίες του Δήμου Πεντέλης και εκχωρεί τα δημόσια αγαθά σε ιδιώτες appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα