Κινηματογραφική σύλληψη ένοπλου ληστή στην Αγία Παρασκευή

Την… κινηματογραφική σύλληψη ένοπλου άνδρα, ο οποίος επιχείρησε να ληστέψει περίπτερο στην Αγία Παρασκευή περιγράφει, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην οργ. γραμματέας, αντιπρόεδρος ΕΑΣΥΑ και αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ και εκφ/τής Άμεσης Δράσης Χρήστος Μπαλάσκας.

Συγκεκριμένα, στελέχη της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στο κέντρο της Αγίας Παρασκευής εντόπισαν

επί της οδού Ευ. Γιαβάση, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 1 Αυγούστου, νεαρό άνδρα, ο οποίος σημάδευε με περίστροφο περιπτερά, με σκοπό να τον ληστέψει. Αμέσως οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το Κέντρο και κάλεσαν τον ληστή να πετάξει το όπλο του. Εκείνος άρχισε να τρέχει με το όπλο στο χέρι, αλλά οι αστυνομικοί, μετά από σύντομη καταδίωξη, και παρά τη σθεναρή αντίσταση του δράστη, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Ο ληστής, όπως αποδείχθηκε, είναι Έλληνας και κάτοικος της περιοχής.

Νεότερη ανακοίνωση (3/8)Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το συμβάν

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) πρώτες πρωινές ώρες χθες (1-8-2023) στην Αγία Παρασκευή, 18χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 18χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με την απειλή πιστολιού αποπειράθηκε να προβεί σε ληστεία σε περίπτερο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αντιλήφθηκαν το περιστατικό και παρά την προσπάθεια του δράστη να διαφύγει, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω πιστόλι, τύπου ρέπλικα.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

The post Κινηματογραφική σύλληψη ένοπλου ληστή στην Αγία Παρασκευή appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κινηματογραφική, Αγίας Παρασκευής,kinimatografiki, agias paraskevis