Ο Π. Ιωάννου παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν προς τιμήν του Αγίου Παντελεήμονος στην Πεύκη

Συγκεκριμένα ο κ. Ιωάννου παρέστη στον Πανηγυρικό εσπερινό που πραγματοποιήθηκε την παραμονή της εορτής στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα. Επίσης συμμετείχε στην Αρχιερατική Θεία λειτουργία που πραγματοποιήθηκε προεξάρχοντος του Σεβασμ. Μητροπολίτου Λαοδικείας και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας Αμαρουσίου Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου .

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ακολούθησε την

λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Παντελεήμονα στο τέλος της οποίας ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Ιωάννης Γκουγκόυμης ευχαρίστησε δημοσίως τον κ. Ιωάννου για την διαρκή στήριξη του στις ανάγκες του Ιερού Ναού και στο φιλανθρωπικό έργο της ενορίας.

Στη συνέχεια προσκεκλημένος από τον π Ιωάννη παρέστη στην δεξίωση που παρέθεσε το εκκλησιαστικό συμβούλιο και είχε την ευκαιρία να κάνει διάλογο με τον Σεβασμιώτατατο για διάφορα θέματα που χρήζουν μέριμνας και φροντίδας.

Ο κ Ιωάννου εύχεται από καρδιάς ο Άγιος να είναι βοήθεια στους συμπολίτες μας και να στηρίζει όλους μας για εάν καλύτερο αύριο αυτού του τόπου.

The post Ο Π. Ιωάννου παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν προς τιμήν του Αγίου Παντελεήμονος στην Πεύκη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιωάννου, Αγίου Παντελεήμονος, Πεύκη,ioannou, agiou panteleimonos, pefki