Συνάντηση Τσίπρα- πολιτικών συντακτών στην Αγορά Μοδιάνο

Στην Αγορά Μοδιάνο, όπου είχε συνάντηση με πολιτικούς συντάκτες βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (24/6), παραμονή των εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στον εξώστη της Αγοράς λίγο μετά τις 12.15, χαιρέτισε και ευχαρίστησε του δημοσιογράφους λέγοντας ότι κάποιες στιγμές η προεκλογική εκστρατεία ήταν εξοντωτική για όλους.

«Έπλεξα να συνδυάσω το κλείσιμο της προεκλογικής

μας καμπάνιας στη Θεσσαλονίκη και να συναντηθώ με τους δημοσιογράφους εδώ δεν είναι το κέντρο και οι δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας παίζουν έναν καθοριστικό ρόλο 12 μήνες το χρόνο και η Θεσσαλονίκη παίζει σημαντικοί ρόλο» είπε μεταξύ άλλων τόνισε με νόημα ότι «την επόμενη ήμερα θα είμαστε εκεί», ζητώντας από τους δημοσιογράφους να συνεχίσουν να μεταδίδουμε τα μηνύματα.

Στη συνέχεια συζήτησε με δημοσιογράφους για θέματα της πόλης για το μέλλον της κεντροαριστεράς για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις τα αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών, τις διεθνείς εξελίξεις αλλά και ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας με τις εκλογικές μάχες.

Μαζί του βρισκόταν η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κυριάκος Αργυρόπουλος, η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Ράνια Σβίγκου και ο αναπληρωτής γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βασιλειάδης, καθώς και ο Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης Κώστας Αμπατζάς.

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για τις εκλογές 2023 ΕΔΩ

ΤσίπραςΣΥΡΙΖΑΑγορά ΜοδιάνοΘεσσαλονίκηεκλογές 2023
Keywords
Αναζητήσεις
synantisi-tsipra--politikon-syntakton-stin-agora-modiano.htm
Τυχαία Θέματα