Πρόληψη για καρκίνο του μαστού και διαβήτη - Διαγνωστικές εξετάσεις με κέρδος

Επιστήμη, πολιτεία και επιχειρήσεις οφείλουν να συνεργάζονται για να αναδείξουν τη σημασία της πρόληψης στα ζητήματα υγείας και να δώσουν κίνητρα στους πολίτες ώστε να κάνουν συχνά και έγκαιρα τις εξετάσεις τους.

Στη λογική αυτή, ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος έχουν καθιερωθεί ως μήνες πρόληψης, που όπως τονίζουν οι γιατροί παγκοσμίως είναι προτιμότερη της θεραπείας και σώζει ζωές. Οι πολίτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν την αξία της πρόληψης και παράλληλα είναι σημαντικό να λάβουν κίνητρα ώστε να πηγαίνουν να κάνουν τακτικά τις εξετάσεις τους.

Ο Ιπποκράτης είχε επισημάνει, άλλωστε από

τα αρχαία χρόνια τη σημασία της πρόληψης και πλέον η επιστήμη προσφέρει σημαντικά εργαλεία, για να προλάβουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες ασθένειες.

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, με την 25η/10 να έχει οριστεί ως παγκόσμια ημέρα κατά της νόσου που αποτελεί και το συχνότερο τύπο καρκίνου στις γυναίκες.

Ο Νοέμβριος αποτελεί μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον σακχαρώδη διαβήτη, με την 14η/11 να έχει οριστεί ως παγκόσμια ημέρα κατά αυτής της μεταβολικής νόσου που θεωρείται η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη χρόνια πάθηση στον κόσμο.

Κεντρικό μήνυμα των ενεργειών ευαισθητοποίησης του κοινού για τον καρκίνο του μαστού και το σακχαρώδη διαβήτη, είναι ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπισή τους.

Η Εθνική Τράπεζα συμμετέχει ενεργά και στηρίζει αυτές τις ενέργειες και προσφέρει στους πελάτες της κίνητρα για να μην παραλείψουν να κάνουν τις εξετάσεις τους και να βεβαιωθούν πως χαίρουν άκρας υγείας.

Σε αυτό το πλαίσιο, το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more και τα Ιατρικά Διαγωνιστικά Κέντρα Βιότυπος, υπενθυμίζουν τη σπουδαιότητα της πρόληψης και προσφέρουν στα μέλη του προγράμματος ένα σημαντικό κίνητρο.

Συγκεκριμένα, με τη χρήση των καρτών της Εθνικής Τράπεζας κερδίζετε 10% σε go4more πόντους στο κόστος των εξετάσεων.

Συνδυάζετε συνεπώς την καλή σας υγεία, με οικονομικό όφελος που στην τρέχουσα συγκυρία είναι πολύ σημαντικό κίνητρο.

Ας μην ξεχνάμε πως το κόστος των εξετάσεων μπορεί να είναι για κάποιους ανασταλτικός παράγοντας και η συγκεκριμένη προσφορά είναι σημαντική αφού αυτό 10% κέρδος σε go4more πόντους, μπορεί να εξαργυρωθεί σε περισσότερες από 7.500 συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ανακαλύψτε τις προσφορές του go4more: https://www.nbg.gr/el/go4more/prosfores

καρκίνος του μαστούεξετάσειςNBGgo4more
Keywords
Τυχαία Θέματα