Γιάννης Ιωαννίδης: Γεννήθηκε για να μείνει αθάνατος

Επιμνημόσυνη δέηση στη Βούλα έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (5/10), έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Γιάννη Ιωαννίδη όσοι δεν καταφέρουν να ταξιδέψουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη, όπου θα γίνει την Παρασκευή (6/10) η κηδεία του.

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και προσωπικότητες του αθλητισμού και της πολιτικής έδωσαν το παρών στον Άγιο Ιωάννη Βούλας.

«Κοουτσάρα μου, το παιχνίδι δεν τελείωσε ακόμα, πήρες τάιμ

άουτ για να συνεχίσεις στα ουράνια γήπεδα», ανέφερε η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη, Ελένη-Θεοδώρα, η οποία του αφιέρωσε και ένα τραγούδι της αγαπημένης του πατέρα της, Μαρινέλλας.

«Ο Γιάννης γεννήθηκε, μεγάλωσε και έφυγε και ήταν πλασμένος για ένα πράγμα. Για κάτι που είναι λίγοι σε αυτή τη ζωή. Να μείνει αθάνατος», είπε ο στενός του φίλος και δημοσιογράφος Δημήτρης Καρύδας.

Η κηδεία του «Ξανθού» θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής (6/10, 17:00) στη Θεσσαλονίκη και η σορός του θα ταφεί στον οικογενειακό τάφο στη Θέρμη.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη ζήτησε από όποιον το επιθυμεί να καταθέσει τα χρήματα στη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης.

ΚΗΔΕΙΑΔΕΗΣΗθάνατοςΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Keywords
Αναζητήσεις
giannis-ioannidis-gennithike-gia-na-meinei-athanatos.htm
Τυχαία Θέματα