Επτά απώλειες... μέσα σε 16 μήνες

Επτά βουλευτές πλέον μετρά το ΠΑΣΟΚ που αποχώρησαν ή διαγράφηκαν από τότε που ξεκίνησε ο “γολγοθάς” του Μνημονίου στις αρχές του καλοκαιριού του 2010.

Επτά βουλευτές πλέον μετρά το ΠΑΣΟΚ που αποχώρησαν ή διαγράφηκαν από τότε που ξεκίνησε ο “γολγοθάς” του Μνημονίου στις αρχές του καλοκαιριού του

2010, με αυτούς που να μένουν πίσω πλέον να είναι 153.

Από αυτούς που είδαν την έξοδο της κοινοβουλευτικής ομάδας, παρέμειναν βουλευτές οι Γιάννης Δημαράς, Σοφία Σακοράφα, Βασίλης Οικονόμου, Βαγγέλης Παπαχρήστος, Γιώργος Λιάνης, Παναγιώτης Κουρουμπλής και πλέον η Λούκα Κατσέλη. Τρεις ήταν αυτοί που προτίμησαν να αποχωρήσουν από τη Βουλή. Οι Γιώργος Φλωρίδης, Έκτωρ Νασιώκας και Θωμάς Ρομπόπουλος.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι από τον ιούνιο η βρετανική εφημερίδα Financial Times είχε αναρωτηθεί για το κατά πόσον ο Γ. Παπανδρέου, εν μέσω έντονης λαϊκής δυσαρέσκειας θα πρέπει να ακολουθήσει τα παραδείγματα των ηγετών Ιρλανδίας και Πορτογαλίας και να ζητήσει πρόωρες εκλογές, παρά την σαφή εντολή των Βρυξελλών ότι δεν θα πρέπει τα εθνικά πολιτικά ζητήματα να προκαλέσουν εμπλοκή στο πρόγραμμα ανάκαμψης.

Keywords
Τυχαία Θέματα