Meta: Τέλος στην τηλεργασία -Τρεις ημέρες στο γραφείο οι υπάλληλοι

16:11 2/6/2023 - Πηγή: Reporter

Για τουλάχιστον τρεις ημέρες κάθε εβδομάδα θα πρέπει να εργάζονται από το γραφείο από τον προσεχή Σεπτέμβριο οι εργαζόμενοι της Meta, με την εταιρεία να βάζει «τέλος» στην εκτεταμένη τηλεργασία για τους υπαλλήλους της.

«Δεσμευόμαστε να βελτιώνουμε συνεχώς το μοντέλο μας ώστε να προωθούμε τη συνεργασία, τις σχέσεις και την κουλτούρα που είναι απαραίτητες για να κάνουν οι εργαζόμενοι τη δουλειά τους καλύτερη», σημείωσε η εταιρεία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, δήλωσε τον Μάρτιο ότι μια εσωτερική ανάλυση έδειξε ότι «οι μηχανικοί αποδίδουν καλύτερα κατά μέσο όρο όταν εργάζονται προσωπικά με συναδέλφους τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα».

Σε εκείνη τη δημόσια ανάρτηση, ο Ζούκερμπεργκ συνέχισε να ενθαρρύνει τους υπαλλήλους της Meta να βρίσκουν περισσότερες ευκαιρίες για να εργάζονται μαζί και από κοντά.

Η Meta δεν είναι η μόνη εταιρεία στην οποία οι πρόσφατες απολύσεις έχουν πλήξει το κλίμα. Αυτήν την εβδομάδα, μερικές εκατοντάδες εργαζόμενοι της Amazon.com Inc. αποχώρησαν από την εργασία τους, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές θέσεων εργασίας και την πολιτική για τριήμερη επιστροφή στα γραφεία.

Μαρκ ΖάκερμπεργκMetaτηλεργασίαFACEBOOK
Keywords
Τυχαία Θέματα