Google: Οι σχετικοί με τα κρυπτονομίσματα όροι που αναζητήθηκαν περισσότερο

Όλο και πιο δημοφιλή γίνονται τα κρυπτονομίσματα και όλο και περισσότερος κόσμος αναζητεί τρόπο να καταπιαστεί με αυτά, παρά τα σκαμπανεβάσματα της αγοράς.

Πρόσφατη μελέτη του Marketplace Fairness αποκάλυψε τους όρους που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google σε εθνικό επίπεδο και σε κάθε πολιτεία.

Ο όρος «NFT» ήταν ο πιο… πολυψαγμένος σε όλες τις πολιτείες εκτός από τέσσερις.

H λέξη «blockchain» βρέθηκε να είναι το δεύτερο πιο κοινό ερώτημα σε εθνικό επίπεδο, με σταθερή παρουσία

μεταξύ των πέντε κορυφαίων αναζητήσεων σε όλες τις πολιτείες, με μόνο τέσσερις εξαιρέσεις.

Το mining κρυπτονομισμάτων κατέλαβε την τρίτη θέση μεταξύ των πιο δημοφιλών θεμάτων ενδιαφέροντος, με τα σχετικά ερωτήματα να κατατάσσονται μεταξύ των πέντε κορυφαίων αναζητήσεων σε κάθε πολιτεία.

Η έρευνα που διεξήχθη από το Marketplace Fairness ανέλυσε όγκους αναζητήσεων για περισσότερες από 250 από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα κρυπτονομίσματα στο Google, με στόχο να εντοπίσει ποια θέματα προσελκύουν αυτήν τη στιγμή το ενδιαφέρον της χώρας των ΗΠΑ.

Οι πιο συνηθισμένες ερωτήσεις

Ανάμεσα στις πιο συνηθισμένες αναζητήσεις περιλαμβάνονται απλές ερωτήσεις όπως «Τι είναι το κρυπτονομίσματα;», η οποία κατέγραψε σημαντικό μηνιαίο όγκο αναζητήσεων, με μέσο όρο 39.466 ερωτήματα, αν και οι γενικές ερωτήσεις για τον ορισμό της έννοιας του κρυπτονομίσματος δεν συμπεριλήφθησαν στην καταμέτρηση.

Η ερώτηση «Τι είναι το NFT;» σημείωσε τον υψηλότερο όγκο μηνιαίων αναζητήσεων μεταξύ όλων των ερωτήσεων, φτάνοντας τις 39.459 αναζητήσεις, που αντιπροσωπεύει αύξηση 2.575% σε σχέση με τον μέσο όρο των σχεδόν 300 ερωτήσεων που αναλύθηκαν.

Το «Τι σημαίνει NFT;» συγκέντρωσε επίσης σημαντικό ενδιαφέρον, με μηνιαίο μέσο όρο 13.516 αναζητήσεων, αύξηση 816% έναντι του μέσου όρου.

Η τεχνολογία blockchain αποδείχθηκε το δεύτερο υψηλότερο θέμα ενδιαφέροντος. Η ερώτηση «Τι είναι το blockchain;» αναζητήθηκε κατά μέσο όρο 26.283 φορές σε εθνικό επίπεδο, αύξηση 1.681% σε σύγκριση με τον μέσο αριθμό αναζητήσεων για τις αναλυόμενες ερωτήσεις.

Επιπλέον, το «Τι είναι η τεχνολογία blockchain;» έλαβε έναν μηνιαίο μέσο όρο 5.285 αναζητήσεων, ενώ το «Πώς λειτουργεί το blockchain;» αναζητήθηκε 1.419 φορές.

Τι άλλο αναζήτησαν οι χρήστες σχετικά με την κρυπτογράφηση

Είναι αξιοσημείωτο, επισημαίνει το Cryptonomist, ότι η ερώτηση σχετικά με την πραγματική λειτουργία των κρυπτονομισμάτων καταλαμβάνει μόνο την τρίτη θέση όσον αφορά το ενδιαφέρον αναζήτησης.

Το ερώτημα «Πώς λειτουργεί το κρυπτονόμισμα;» αναζητήθηκε κατά μέσο όρο 4.683 φορές το μήνα, σημειώνοντας αύξηση 217% σε σχέση με το μέσο ερώτημα αναζήτησης. Η παρόμοια φράση, «Πώς λειτουργεί το κρυπτονόμισμα», πέτυχε μέσο μηνιαίο όγκο αναζητήσεων 1.173.

Η ερώτηση «Τι είναι η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων;» ήταν επίσης μια από τις πιο συχνές αναζητήσεις σε όλες τις πολιτείες και είχε κατά μέσο όρο 6.725 αναζητήσεις σε εθνικό επίπεδο ανά μήνα, μια αύξηση 356% σε σχέση με τη μέση αναζήτηση.

Ταυτόχρονα, το «Πώς να εξορύξεις κρυπτονομίσματα» αναζητήθηκε σε μηνιαία βάση με ποσοστό 1.866 αναζητήσεων.

Το DeFi (Decentralized Finance) ήταν το πέμπτο πιο δημοφιλές θέμα αναζήτησης. Η ερώτηση «Τι είναι το DeFi;» κατέγραψε μέσο μηνιαίο όγκο αναζητήσεων 2.850, παρουσιάζοντας αύξηση 93% σε σχέση με τον μέσο όρο των ερωτήσεων που αναλύθηκαν.

κρυπτονομίσματα
Keywords
Αναζητήσεις
google-oi-schetikoi-me-ta-kryptonomismata-oroi-pou-anazitithikan-perissotero.htm
Τυχαία Θέματα